FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASA TÂRGU MUREȘ - POLI TIMIȘOARA 2-4

VIDEO ASA și Poli Timișoara au trecut peste terenul execrabil și au oferit un meci cu 6 goluri în semifinalele Cupei Ligii » Returul e în martie 2017

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2016 17:30

ACS Poli Timișoara a câștigat partida tur din semifinalele Cupei Ligii de pe terenul lui ASA Târgu Mureș, scor 4-2, pe un teren impracticabil.

Vezi meciul liveTEXT

ASA TÂRGU MUREȘ - ACS POLI TIMIȘOARA 2-4 (VIDEO)
Au marcat: Ciolacu 26, Rus 77 / Artean 11 p., Drăghici 62, Llorente 67, Popovici 90+5

Bănățenii au apărut pe teren în echipamente albe, fără sigla echipei și pe spate aveau scrise numerele cu carioca. Cu toate acestea au deschis scorul în minutul 11, după ce Artean a transformat un penalty la un henț al lui Marius Constantin. Gazdele au egalat în minutul 26, când Ciolacu a profitat de o eroare a apărării adverse și l-a învins pe Straton.

Timișorenii au preluat din nou conducerea în minutul 62 la o recuperare a lui Drăghici de lângă Marius Constantin. Cinci minute mai târziu, bănățenii își măresc avantajul prin reușita lui Llorente. Rus a înscris și el din 6 metri.

Scorul final a fost stabilit de Popovici în prelungirile partidei la capătul unei acțiuni luate pe cont propriu de la jumătatea terenului.

Returul este programat în zilele de 1 sau 2 martie 2017.

Echipele de start:

ASA Târgu Mureș: Mingote - G. Matei, Cordoș, M. Constantin, Mendy - G. Mureșan, Candrea - Ciolacu, Rus, V. Morar - Kuku

ACS Poli: Straton - Străuț, Scutaru, Șeroni, Neagu - Poparadu, Artean - Bărbuț, M. Croitoru, Vădrariu - Drăghici

 
 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (22)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Decembrie 2016, 20:47

mi se pare mie sau astia de la Timisoara au numerele de pe tricou scrise cu pixul ?!?!?!

ovialex23
ovialex23  •  22 Decembrie 2016, 08:26
Postat de valyomanyd pe 21 Decembrie 2016, 22:47

Pai....daca Rus a dat un gol si face doua :)))) cred ca a fost 4-3 pentru Recas :)))

Se vede ca voi astia de la ***-Dinamo si ***Steaua, cum nu joaca echipa voastra intr-o competitie, repede ajungeti sa faceti bascalie de celelalte participante. Asta da fair-play.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bridges
bridges  •  22 Decembrie 2016, 08:25

Domnilor ziaristi,n-ati inteles ca aceasta Cupa (ca si cealalta dealtfel) nu mai intereseaza pe nimeni indiferent cate goluri si cat de frumoase sunt ? Abia ne mai intereseaza campionatul si asta prefabricat ca sa starneasca audientele ori credeti ca si aici nu s-a prins lumea ?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează