FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - PANDURII, MIERCURI, 20:00, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK TV

Pandurii sînt convinşi că pot cîştiga primul trofeu din istorie: "Am demonstrat deja că putem s-o batem pe Steaua"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2015 20:46

Edi Iordănescu, tehnicianul celor de la Pandurii, e convins că echipa sa poate cîştiga Cupa Ligii, chiar dacă în finală va evolua împotriva Stelei.

”Ei au problemele lor, dar și noi le avem pe ale noastre. Steaua e obișnuită să se bată pe mai multe fronturi, știe să gestioneze bine meciurile speciale sau momentele grele. Pleacă favorită, dar cred cu tărie că lucrurile vor sta altfel pe teren. Am demonstrat în retur că putem să o învingem pe Steaua și putem s-o facem încă o dată", a spus Edi Iordănescu la DigiSport.

Acesta a fost completat de Mihai Răduț, mijlocașul gorjenilor, trecut și pe la gruparea din Ghencea: ”Steaua e cea mai titrată echipă, are mulți suporteri și va fi o finală frumoasă. Șansele sînt egale. Cred că și-ar dori să ia campionatul, însă cînd vor intra pe teren o să uite de situația din campionat și vor încerca să ne învingă”.

Finala dintre Steaua și Pandurii va avea loc miercuri, de la ora 20:00, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (10)
blatistu49
blatistu49  •  19 Mai 2015, 08:31

FORTZAPANDURII

foxy
foxy  •  18 Mai 2015, 21:57

Poate ,primul trofeu...primul titlu?Asta, parca,era la campionat...

e_scu
e_scu  •  19 Mai 2015, 10:02

Daca jucati cum ati jucat vineri la Botosani, aveti sansa porcului de Craciun.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează