FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - U CLUJ, SÎMBĂTĂ, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE LOOK TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Putea fi ”cîine”, mîine e duşman » Jucătorul lui "U" care vrea să o răpună pe Dinamo în sferturile Cupei Ligii

Mengolo a atras deja privirile unei grupări din Rusia
Mengolo a atras deja privirile unei grupări din Rusia

Articol de - Publicat vineri, 12 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 decembrie 2014 00:57

Justin Mengolo, 21 de ani, vrea să pună tunurile pe dinamovişti în Cupa Ligii. În vara lui 2013 semnase cu ”cîinii”, dar afacerea a căzut din cauza unor probleme cu actele.

Justin Mengolo, 21 de ani, a fost adus prima oară în fotbalul românesc de Dinamo. Iar mîine camerunezul este unul dintre inamicii "cîinilor"! În vara lui 2013, cînd roş-albii au susţinut celebrele trialuri de jucători în Ştefan cel Mare, printre cei care au venit să semneze cu clubul a fost şi Mengolo. Antrenorul de atunci, Gigi Mulţescu, l-a plăcut, fotbalistul a trecut testele, aşa că s-a trecut la semnarea actelor.

Africanul urma să aibă 5.000 de euro pe lună, fiindcă el şi agentul său au spus că vine liber de contract. Afacerea s-a rupt după ce Mengolo se înţelesese cu Dinamo. Certificatul internaţional de transfer a fost blocat, întrucît era în litigiu cu fostul său club, Etoile Sportive du Sahel, iar bucureştenii n-au mai stat nici după el, nici după gruparea tunisiană. Tranzacţia a căzut, Mengolo a evoluat sezonul trecut la Omonia, după care, în vara lui 2014, a semnat cu U Cluj.

Ce vrea contra lui Dinamo
Camerunezul a marcat o "triplă" în ultima etapă, contra Ceahlăului (6-0), primele sale reuşite în România. Iar acum vine s-o elimine pe Dinamo din drumul spre potul de 275.000 de euro. "Ne dorim să încheiem anul cu o victorie. Ne-ar face iarna mai frumoasă. Sînt fericit că am marcat de trei ori cu Ceahlăul, mi-aş dori s-o fac şi sîmbătă, însă cel mai important e să joace bine echipa şi să cîştigăm. Dinamo? Viaţa e imprevizibilă. Mă simt foarte bine la U Cluj", a comentat vîrful ardelenilor.

"Dăm de un animal rănit"
George Ogăraru revine ca rival în Ştefan cel Mare. Fost jucător la Steaua, acum antrenor la U Cluj, acesta a comentat vizavi de meciul cu Dinamo: "Întîlnim o echipă rănită în orgoliu, care e ca un animal rănit. Va fi o partidă grea. Nu este o ambiţie personală a mea, este precum un meci contra Stelei sau a celor de la CFR Cluj. Nu este Dinamo cea mai bună formaţie din campionat, dar e puternică".

3 goluri şi o pasă decisivă a bifat Mengolo în 18 meciuri pentru U Cluj în toamnă

"Mi-aduc aminte că am văzut mulţi fotbalişti în vara lui 2013, dar mulţi nici n-au mai ajuns în România, au avut probleme cu viza sau cu alte documente" (Gigi Mulţescu, antrenor Petrolul, pentru fanatik.ro)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Decembrie 2014, 11:08

dati de dracu, nu de un animal ranit. daca mai au onoae si chef sa joace fotbal, o vor face, daca nu mai au chef, vor juca in asa fel incat ii putem bate si noi cu o echipa de pe gsp.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează