FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - ASTRA, MIERCURI, 19:00, LOOK TV, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

UPDATE Gazeta Sporturilor a avut dreptate: Radu Petrescu va arbitra Steaua-Astra » Giurgiuvenii acuză: "Un asistent e rudă cu unul dintre adversari"

Articol de - Publicat marti, 17 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 februarie 2015 18:12

Radu Petrescu a fost penalizat în trecut pentru erori pro-Steaua, iar Marinescu este finul tatălui portarului roş-albaştrilor, Vali Cojocaru

UPDATE: Costel Lazăr, directorul sportiv al Astrei,  acuză CCA după delegările făcute!

"Este inadmisibil ceea ce a făcut CCA, mai ales că în urma unor semnale venite din presă s-a arătat că Radu Petrescu a avut antecedente pro- Steaua şi nu doar o dată sau de două ori.

Întreaga listă a arbitrilor FIFA era liberă, dar nu s-a ajuns la o alta variantă. Nu e normal ca toată brigada să fie din Bucureşti cînd jucăm cu o echipă din Capitală, iar unul dintre asistenţi să fie rudă cu unul dintre adversari", a spus Lazăr pentru Gazeta Sporturilor.

UPDATE: Gazeta Sporturilor a avut dreptate!
Radu Petrescu a fost desemnat arbitru de centru la partida Steaua- Astra, iar Vasile Marinescu şi Mircea Grigoroiu vor fi arbitri asistenţi, după cum anunţă FRF.

__________

Ştire iniţială:
A doua semifinală a Cupei Ligii, cea dintre Steaua şi Astra, de miercuri, este prefaţată de temerile pe care giurgiuvenii le au în legătură cu brigada de arbitri ce urmează să oficieze la centru meciul din Ghencea. Conform surselor Gazetei, există intenţia delegării la partidă a arbitrului Radu Petrescu, ajutat la cele două linii de către Vasile Marinescu şi Mircea Grigoriu.

Iar Astra - care a luat Cupa şi Supercupa Stelei, în 2014, ambele la penalty-uri - este nemulţumită de aceste planuri în privinţa delegărilor. "Radu Petrescu a fost acuzat de mai multe ori de greşeli pro-Steaua în ultimele sezoane. Iar Vasile Marinescu este finul lui Ispas Cojocaru, fost angajat al grupării din Ghencea şi tatăl portarului Valentin Cojocaru, jucător al Stelei", s-a spus dinspre Giurgiu.
Mai mult, directorul sportiv al Astrei, Costel Lazăr, a comentat ieri pentru Gazeta Sporturilor: "Ar fi normal ca să nu existe prilej pentru nici un fel de speculaţie privind delegarea arbitrilor, că vor fi toţi bucureşteni sau să se poată face acele conexiuni privind grade de rudenie între persoane din anturajul echipei Steaua şi membrii ai brigăzii. Sperăm la un arbitraj corect, nu vrem să reprezinte un subiect de tensiune suplimentară, fiind primul joc oficial pentru ambele echipe".


6 etape a fost oprit de la delegări Radu Petrescu după Steaua - Ceahlăul (2-1), în prima etapă a campionatului trecut, cînd n-a acordat două penalty-uri, cîte unul pentru fiecare echipă

0-1 este scorul cu care s-a încheiat meciul Viitorul - Steaua (0-1), în august, în etapa a 6-a, în urma căruia antrenorul gazdelor, Bogdan Vintilă, l-a acuzat pe Petrescu de vicierea rezultatului

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (28)
bdgeorge
bdgeorge  •  17 Februarie 2015, 23:03

"6 etape a fost oprit de la delegări Radu Petrescu după Steaua - Ceahlăul (2-1), în prima etapă a campionatului trecut, cînd n-a acordat două penalty-uri, cîte unul pentru fiecare echipa" clar a avantajat Steaua!!!!>??????? "

danrapid
danrapid  •  17 Februarie 2015, 21:59

e Steaua-Astra sau FCsb-Astra pana la urma?

spinoza
spinoza  •  17 Februarie 2015, 21:31

TziganelaNiculae pune presiune pe arbitrii!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează