FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - ACS POLI TIMIȘOARA, JOI, 21:00, DIGI1, DOLCE1

Sperietoarea Stelei i-a pus gînd rău și în Cupa Ligii: "Noi avem secretul să-i învingem!"

Articol de - Publicat marti, 13 octombrie 2015 14:57

Tehnicianul cu un record de invidiat în fața campioanei, Florin Marin, nu se gîndește decît cum să obțină joi o nouă victorie cu ACS Poli. Timișorenii reîntîlnesc Steaua, pe care au învins-o în Liga I, dar de această dată meciul se dispută pe Arena Națională și contează pentru sferturile de finală ale Cupei Ligii.

ACS Poli a trecut de Steaua cu 1-0 în etapa a X-a, prin golul de senzație marcat pe final de Javi Hernandez. Bănățenii speră să repete figura și în Cupa Ligii, chiar dacă meciul va fi la București.

"Am jucători cu experiență, au trofee câștigate în cariera lor, din acest punct de vedere nu vor fi probleme. E un avantaj moral, dar Steaua pornește cu prima șansă, e campioana, cu jucători de calitate, nu au mai pierdut de la meciul cu noi, au moral bun și e un meci cu miză la calificare.

Meciurile sunt diferite față de cele de campionat. Fiecare echipă are puncte slabe. Vom juca la calificare. Luăm în calcul și penalty-urile, normal… Toată lumea spune că dacă am cîștigat noi, pot și ei să bată Steaua, nu s-a întîmplat acest lucru", a declarat Florin Marin.

Timișorenii nu vor putea miza în duelul de peste două zile pe accidentații Luchin, Zicu și Poparadu.

Partida FC Steaua București – ACS Poli Timișoara se dispută joi, de la ora 21.00 (Digi, Dolce, Look TV), în sferturile de finală ale Cupei Ligii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  13 Octombrie 2015, 18:24
Postat de conasu_boeru pe 13 Octombrie 2015, 16:55

Noi prosperam , voi va desfintati nu vezi ca sunteti cu cortul ?

Prosperați, prosperați, spre play-out vă îndreptați...

disclosure
disclosure  •  13 Octombrie 2015, 18:13
Postat de conasu_boeru pe 13 Octombrie 2015, 16:52

De ce mai fetita, ce ti se pare anormal , ce am zis, sau ca s-ar intampla ? Sunt informatii ca unii din echipa le-ar fi revenit ”tonusul” in campionat, doar dupa ce au reluat medicamentatia pe care o administra Norbert ! De altfel s-a vazut cat...... proaspeti au fost la nationala, incurcandu-l profund pe selectioner care nu mai stia ce sa creada !!!!

Iar ai vorbit cu prietenii din servicii ? Securist...

kilimanjaro
kilimanjaro  •  13 Octombrie 2015, 17:58

Noroc ca se da la tv altfel la meci va merge lume mai putina ca la un bar de cartier in miezul zilei :)))))))))))))) Fotbalul romanesc :))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează