FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA

Steaua voia Dinamo! De ce regretă roş-albaştrii că eternii rivali au ratat calificarea în finala Cupei Ligii

Articol de - Publicat luni, 16 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 martie 2015 10:53

Campioana e în criză de suporteri şi spera să depăşească problema cu un ultim act contra ”cîinilor”, care i-ar fi motivat pe susţinătorii ”militarilor”. Steliştii n-au mai avut o asistenţă importantă de la Derby.

Steaua a ţinut cu Dinamo în semifinala Cupei Ligii. Degeaba, "cîinii" au ratat calificarea şi finala va fi între roş-albaştri şi Pandurii Tîrgu-Jiu, practic o reeditare a meciului de aseară. În Ştefan cel Mare s-au instalat nervii din cauza eliminării şi antrenorul Mihai Teja a plătit cu postul, în Ghencea raţiunea e alta, legată de atragerea publicului şi de încasările din vînzarea biletelor. Regretul "militarilor" este că nu-şi vor putea mobiliza propriii fani aşa cum ar fi făcut-o un ultim act disputat împotriva rivalei tradiţionale.

Derby-ul, dublu decît cinci meciuri!
Duckadam a explicat de ce steliştii s-au rugat să aibă o finală cu Dinamo: "Doar aşa am putea să mai umplem Arena Naţională, altfel nu". De la partida cu roş-albii din campionat, un 3-0 pentru formaţia lui Gâlcă, Steaua a mai avut programate şase jocuri pe teren propriu. Asistenţa cumulată de la aceste meciuri: jumătate din cîţi oameni au venit la Derby!

Partida cu dinamovişii a atras 43.000 de spectatori, următoarele şase jocuri au adus 23.900 de oameni! E drept, printre aceste partide a existat şi una disputată cu porţile închise, cea cu FC Braşov. Adversarele din celelalte cinci dispute: CSMS Iaşi, Dinamo Kiev, Astra, Rapid şi CFR Cluj.

Duckadam a mai avut un motiv să-şi dorească un Derby în finala Cupei Ligii: Steaua n-o mai poate întîlni pe Dinamo în acest sezon, pe teren propriu, nici în campionat, nici în Cupa României. În Liga 1, duelul direct va fi considerat acasă la "cîini" şi roş-albaştrii vor beneficia doar de 5 la sută din totalul biletelor.

Un calcul pe care preşedintele de imagine îl face într-un moment în care suporterii s-au îndepărtat în mod "oficial" de echipă, ca urmare a pierderii mărcii tradiţionale în instanţă, în favoarea Ministerului Apărării.

Cîţi suporteri a avut Steaua acasă de la Derby pînă acum:
Meci: Spectatori
Steaua - Dinamo 3-0: 43.000
Steaua - Iaşi 1-0: 1.500
Steaua - Dinamo Kiev 0-2: 6.000
Steaua - Astra 3-0: 4.000
Steaua - Rapid 0-1: 9.400
Steaua - CFR 1-0: 3.000

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  16 Martie 2015, 09:50

Le-o trag Pandurii iarăși. Sa stea liniștiti, si Dinamo le-ar fi tras-o. Si apoi, chiar suporterii lor spun ca asta ne e Steaua.

zidane92
zidane92  •  16 Martie 2015, 09:18

CE FACEM TATA,NU ZICEATI CA STEAUA ARE MEREU FANI INDIFERENT CU CINE JOACA SI CA DINAMO ISI MOBILIZEAZA FANII DOAR CU VOI,SE PARE CA E INVERS PRAPADITILOR ,DINAMO VA ADUCE DUBLUL ULTIMELOR 6 MECIURI LA UN LOC :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) cE PANARAME,O SA PIARDA SI TITLUL,IL IA ASA! Mai suntem noi pe arena nationala,iasiul,chiajna,petrolul,astra,botosani,ASA si poate chiar ceahlaul care luam puncte lui FC STEAUA BUCURESTI SA!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Martie 2015, 09:14

...steoaia este o echipa de handel ...nu merita sa te uiti la ea...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează