FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASTRA - STEAUA, AZI, 18:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Şumudică explică de ce Astra a decis să pună preţuri-record la biletele cu Steaua: "Să dea 100 de lei ca să mă scuipe"

În trecut, la una dintre peluzele stadionului din Giurgiu exista un imens panou cu fani desenați
În trecut, la una dintre peluzele stadionului din Giurgiu exista un imens panou cu fani desenați

Articol de - Publicat miercuri, 13 aprilie 2016 00:00

Orice suporter care vrea să asiste din tribună la Steaua - Astra, sâmbătă seara, va fi nevoit să scoată din buzunat 100 de lei.

Pragul extrem de ridicat pe care şefii giurgiuvenilor l-au stabilit pentru preţul tichetelor vine din teama acestora că vor fi foarte mulţi suporteri ai roș-albaștrilor, aşa cum s-a mai întâmplat în trecut.

Marius Şumudică a confirmat acest lucru şi le-a transmis şi un mesaj celor care au de gând să vină la meci pentru a se război cu el:

"Respectul giurgiuvenilor pentru Astra n-a existat şi nu s-a văzut până acum. Am fost de la începutul sezonului pe primul loc, iar în tribune veneau 500 de oameni, majoritatea din familiile noastre. La meciul cu FCSB din acest sezon am fost înjurat şi scuipat de oameni din tribună. Nu ştiu dacă erau din Giurgiu sau nu, că n-am stat să-i întreb. În aceste condiţii, nu mă interesează dacă suporterii o să fie prezenţi pe stadion. Le-am adus aici West Ham, niciodată nu visau la aşa ceva, iar ei au venit la partida cu FCSB, au stat în spatele meu şi ce mi-au făcut numai eu ştiu. Dacă tot vor să mă scuipe, atunci să dea 100 de lei pentru asta".

Ar fi vrut să joace în Giuleşti

Şumudică a dezvăluit ieri că a avut intenţia de a juca derby-ul cu Steaua, din campionat, pe stadionul din Grant: "Da, m-am gândit la asta, chiar ne-am şi interesat, dar se pare că nu e omologat pentru Liga 1. Plus că ar fi trebuit să anunţăm schimbarea locului de desfăşurare cu mai mult timp înainte".

"Într-o seară, am plecat din cantonament şi m-am dus la o farmacie în Giurgiu ca să-mi iau picături pentru nas. Au oprit două maşini cu număr de Giurgiu, au lăsat geamul jos şi ce mi-au dat şi mi-au luat... Vedeţi, atât de iubiţi sunt Astra şi Şumudică în acest oraş!"
Marius Şumudică, antrenor Astra

"Am vorbit cu mama, avea bășici în palmă, săraca! I-am dat și ei ce le dau și jucătorilor noştri. Apă cu lămîie, miere şi anticârcel. A scăpat de crampe şi a săpat grădina în două zile" :)
Marius Şumudică, antrenor Astra

astra steaua c

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează