FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ACS POLI TIMIȘOARA - ASA TÂRGU MUREȘ, MARȚI, 20:00

Tensiuni înaintea returului din Cupa Ligii: ”Nu vreau să trăiesc ca o cioară, 250 de ani, ci ca un vultur”

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2017 16:14

Timișorenii sunt aproape de prima lor finală, în Cupa Ligii, dar liniștea de la ACS Poli pare să se fi spulberat după eșecul cu Viitorul, scor 0-5, și înaintea returului semifinalei cu ASA.

Tehnicianul Ionuț Popa nu crede că toți jucătorii săi mai dau tot ce pot în teren. Principalul vizat de critici acum e brazilianul Pedro Henrique.

”Așa cum am spus, încercăm să gestionăm aceste trei jocuri. Primul, atât de bine, că ne-a fost rușine să mai ieșim și în oraș. Speram ca mâine să nu fie o rușine. Totul depinde de jucători.

Și ei trebuie să-și dorească. Dacă vor juca ca la Constanța nu avem nicio șansă. Nu sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor. Numărul mic de jucători din lot. Simpla lor enumerare te pune pe gânduri. Apar accidentările, suspendările”, a declarat Ionuț Popa.

"nu vreau să trăiesc ca o cioară!"

ACS Poli nu poate miza mâine pe Artean (suspendat), Mailat și Doman (ambii accidentați). În tur bănățenii s-au impus cu 4-2 la Tg. Mureș și e greu de crezut că pot pierde calificarea în ultimul act. Ceea ce ar aduce și un bonus financiar vital.

”Cel mai mult mă deranjează determinarea. Deoarece în toamnă aceasta era bună. Și dacă voi sta patru ore voi discuta cu ei. Dacă nu acceptă sunt liberi să plece, să facă orice. Chiar dacă îi supăr. Eu am plecat la un drum. Am avut încredere. Dar nu doresc jucători care să facă figurație. Eu sunt un tip coleric, nu vreau să trăiesc ca o cioară 250 de ani, ci ca un vultur, așa îmi doresc, să moară pe teren. Acesta e punctul meu de vedere”, a mai spus Ionuț Popa.

Un caz aparte la timișoreni e reprezentat de brazilianul Pedro Henrique. Deși acesta e eficient în timpul petrecut pe teren, e văzut foarte rar în primul 11. Ultima dată, la Ovidiu, a acuzat o stare gripală.

”Mie nu-mi place atitudinea asta. Banii dați pe el țineau echipa asta patru luni în picioare. Joc și în ghips, pentru că s-au dat bani mulți și are salariu bun la echipa asta. În locul lui nu aș avea curaj să deschid gura. Dacă o deschid sunt nesimțit. Eu am insistat să se pregătească... El acuză că are gripă, că-l doare capul. Ce ne ascundem atâta după deget. Trebuia să aibă 15 goluri cu banii dați. Dacă nu, să plece și el, nu-l ținem în brațe”, a ”erupt” Popa.

Partida ACS Poli Timișoara – ASA Tg. Mureș se dispută marți, de la ora 20.00 (Digi Sport, Dolce, Look TV).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
iosif_vs
iosif_vs  •  27 Februarie 2017, 17:33
Postat de Mircea Stoian pe 27 Februarie 2017, 17:26

Pentru; IOSIF VISARIONOVICI *** ***.*** traiesc uneori si peste 300 de ani,mai mult decat banuie rusneacu.Problema in articol era serioasa !Daca nu esti de pe aici vezizi-ti de drumul de unde ai venit.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

521566648047927
Mircea Stoian  •  27 Februarie 2017, 17:26

Pentru; IOSIF VISARIONOVICI *** ***.*** traiesc uneori si peste 300 de ani,mai mult decat banuie rusneacu.Problema in articol era serioasa !Daca nu esti de pe aici vezizi-ti de drumul de unde ai venit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iosif_vs
iosif_vs  •  27 Februarie 2017, 17:24
Postat de iosif_vs pe 27 Februarie 2017, 17:03

*** nu traiesc 250 de ani, ci doar vreo 90..

Eram sigur ca moderati comentariul asta, desi am folosit acelasi cuvant ca si voi in articol. De ce nu moderati si titlul vostru, daca tot contine limbaj intolerant..?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează