FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 1-2

VIDEO+FOTO » Dinamo învinge Voluntariul în Cupa Ligii, 2-1, și merge în "sferturi" » Cu cine va juca

Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor) +12   FOTO
Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2016 22:55

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii după ce a învins FC Voluntari, scor 2-1. "Câinii" vor juca mai departe contra Astrei, care s-a calificat direct în această fază a competiției.

VOLUNTARI - DINAMO 1-2  

VIDEO / TEXT

Au marcat: Ivanovici 48 / Daniel Popa 12, 24

Echipa condusă de Ioan Andone a deschis scorul în minutul 12 prin debutantul Daniel Popa, care a trimis în plasă din doi metri. Același atacant de 22 de ani a înscris și pentru 2-0, după ce l-a învins pe Balauru din 16 metri.

Popa a fost unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la Chindia Târgoviște, marcând 16 goluri în sezonul trecut, după care în această vară s-a transferat la Dinamo.

Golul de onoarea al ilfovenilor a fost marcat de Petre Ivanovici în minutul 48. Fotbalistul Voluntariului a șutat superb de la 17 metri.

MECIURILE DIN "SFERTURI"

Astra - Dinamo
FC Botoșani - Steaua
CFR Cluj - ASA Târgu Mureș
ACS Poli Timișoara - Concordia Chiajna

CELELALTE REZULTATE DIN "OPTIMI"

FC Botoșani - Poli Iași 1-0
Gaz Metan - ASA Târgu Mureș 0-2
ACS Poli Timișoara - Viitorul 2-1
Chiajna - Pandurii 1-1 (4-3 după lov. de departajare)
CFR Cluj - CSU Craiova 0-0 (3-2 după lov. de departajare)

Echipele de start:

FC Voluntari: Balauru – Al. Coman, I. Balaur, Hrvoje, L. Cazan – Novac, Moke, Tudorică – G. Deac, Ad. Bălan (cpt), Căpățînă.
Rezerve: Bornescu – Leasă, Tăbăcariu, Ivanovici, Fl. Cernat, L. Marinescu, Popadiuc.
Antrenor: Florin Marin

Dinamo: Penedo Cano – Romera Navarro, M. Popescu, Mevlja (cpt), M. Oliva – Palic, Busuladzic, Tîrcoveanu – D. Rotariu, D. Popa, V. Lazăr.
Rezerve: Brănescu – Hanca, Nedelcearu, St. Filip, Gnohere, P. Petre, A. Marc.
Antrenor: Ioan Andone

Arbitru: Ionuț Coza (Cernica)
Asistent 1: Ionuț Bobe (Videle)
Asistent 2: Adrian Vornicu (Iași)
Rezervă: Iulian Dima (București)
Observator LPF: Imilian Șerbănică (Bragadiru)
Observator CCA: Adrian Vidan (București)

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (93)
zecs93
zecs93  •  11 August 2016, 23:42

Daca nu canti CU NOIIIIIIIIII ESTE DUMNEZEOOOOOO nu faci parte din galeria cea noua a FCSB-ului, galeria tinerilor cu barbi si absolventi la teologie !!! Ameno, Ameno, Amenooooo !!!

zecs93
zecs93  •  11 August 2016, 23:33
Postat de unico_biancorossi pe 11 August 2016, 23:27

de fapt, singurele surprize placute sunt chiar popa, si argentinianul maxi oliva. eu l-as folosi extrema, cred ca e mai tehnic, mai rapid si mai combinativ decat lazar, e si mai rezistent, alearga mai mult, singurul dezavantaj fiind ca e mai scund decat lazar, dar nu cu mult. penedo e amuzant. are el ceva experienta, dar e scund de statura, nu are sanse sa ii ia locul lui branescu. interesant de semnalat este jocul acestui popescu. destul de sobru, matur si calm, mai stoper decat celebrul nedelcearu, cel pus sa joace oriunde, doar doar il ia careva prin italy, pe o juma de chil de dolari, mai intai imprumut, desigur. venirea lui dan nistor e vitala. se vede de la o posta, meci de meci, cat de mult conteaza plecarea lui paul anton, adevaratul regista al joculul albrosu din ultimul an si ceva.

cica nistor e ofertat de voluntari.... doamne fereste sa semneze cu alta echipa !!!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 August 2016, 23:33
Postat de zecs93 pe 11 August 2016, 23:12

Am niste surse dar nustiu daca sunt adevarate ca nu doar pentru academie au venit arabii, ci de niste investitii mai majore alaturi de Ionut Negoita sau de ce nu, sa dea clubu total !!! Doamne ajuta !!!

Una grande partita! Arabii au fost in extaz si vor raspunde acestui ”Doamne ajuta!” cu un stramosesc ”Allahu akbar!”. De ziua a saptea, desigur. Ce zic sursele tale, o sa se inlocuiasca ”Orange” de pe tricouri ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (93)
Comentează