FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASTRA - STEAUA 0-2 (ÎN TUR 0-1)

VIDEO+FOTO Gata cu joaca! În deschiderea ciocnirii pentru titlu, rezervele Stelei s-au impus fără să forțeze, în fața celor de la Astra, 2-0, calificându-se în finala Cupei Ligii

Articol de - Publicat joi, 14 aprilie 2016 00:00

Pe vremuri în fotbalul de la noi, exista campionatul de tineret-speranțe. Meciurile se jucau în deschiderea celor de primă ligă.

Cam așa și ieri la Giurgiu, partida rezervelor, doar un preambul-corvoadă pentru singurul meci care contează, cel din campionat, de sâmbătă. Șumi nici nu e pe bancă. A aflat cu o oră înainte că e suspendat. Doar o tribună plină, atmosfera mai degrabă de o ieșire la iarbă vedre. La fel și fotbalul.

Click aici pentru VIDEO!

Bawab princeps, Marica doar assist

Steaua e mai organizată, pune stăpânire pe mijloc, Muniru scoate cu fault mingea de la Teixeira, Hațegan nu clipește, Marica îl servește pe Bawab și acesta marchează simplu, primul gol pentru Steaua, din mijlocul unei defensive încropite și oricum apatice.
Florea are șansa egalării, dar alege varianta greșită, un lob pe care Cojocaru îl intuiește. Curge și sânge, Muniru și Roșu ies avariați după un duel. Stelistul e schimbat, făcându-i loc lui Bourceanu, puțin mai târziu renunță și Roșu pentru Moise. Enache face ravagii pe dreapta, pe partea lui Ricardo Alves. Fostul copil al Astrei are ceva de dovedit.

Trage cu sete, Gavrilaș respinge, iar Marica, singur și așa de departe de visele de Euro, ratează. Teixeira, "seniorul" care ar trebui să facă ordine, e cel mai dezordonat, mai mereu pe jos, preluările îl trădează. Niculae e singur în față, Astra pare o trupă adunată să joace doar fiindcă trebuie. Calificarea e deja poveste, iar "rezerviștii" Stelei par mai echipă. Și totuși, ocazii au și astralii.

Dandea e și el uluit că e singur la 5 metri, însă Cojocaru e iar unde trebuie. Florea dă un stâng de râsul stadionului. Nico trage și el pe lângă. Pauza vine ca o izbăvire.

Astra nu poate nici de la 11 "pași"

De la vestiare nimeni nu aduce schimbări. Ba mitanul e chiar copie la indigo cu începutul de meci. Din dreapta, Râpă centrează perfect, iar Bawab (51) reia simplu, ca la antrenament, din careul mic, pentru "dublă" și 2-0. Mai mult l-au deranjat tânțarii de Giurgiu decât fundașii Astrei. Scarlatache îl ceartă pe Stan, Gavrilaș dormea și el pe linia porții.

Mai atacă și Astra. Și Kharja îl tamponează pe Moise. Penalty! Alex Ioniță nu poate să marcheze nici de acolo, Cojocaru scoate tot. Dandea mai dă un cap peste. E un joc de uzură, cu multe greșeli, deh!, meciul de tineret-speranțe. Chiar dacă mulți nu mai au nicio treabă nici cu tineretul, nici cu speranțele.

În tribună se aud murmure: "Au cerut 50 de lei pe bilet și ei joacă de doi lei!". Degeaba. Jocul curge a fel, e plictiseală mare, fotbal chinuit, ocazii rare ca floarea de colț. Tot Bawab o are pe ultima, dar rămâne doar cu "dubla". Iar fanii cu o deschidere amară, tristă pentru finala campionatului. Reghe a mutat primul. Șumi, pe gânduri, exilat de pe bancă aseară, pregătește replica pentru sâmbătă. Gata cu joaca, e timpul pentru fotbal adevărat!

caseta astra

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Aprilie 2016, 18:17

chiar si cu preturile alea tot au venit 2000 de oameni,lumea iubeste steaua,bv baieti forza steaua

bakunin
bakunin  •  14 Aprilie 2016, 11:42
Postat de Petre Ioan Cretu pe 14 Aprilie 2016, 10:05

1. Cele mai mari blaturi le-a facut CFR, daca unu ca Paszkany, care are datorii imense la fisc si banci este om cu bun simmt, sa-mi fie cu rezon 2. Paszkany nu este in puscarie, doar ca a fost tot timpul sub protectia SIE, d-aia a picat Becali, ca fraierul, in chestia cu valiza, SIE lucra de zor la constructia legendei Paszkany. Si Basescu a luat plasa de la servicii pe chestia Paszkany. 3. Becali a ramas in tara si a facut puscarie, crezi ca el nu putea sa stea in Dubai?

Pierzi timp pretios din viata aducindu-i argumente logice unui *** complexat care vede blaturi la orice victorie a Stelei. Urmareste-l sa vezi daca, VREODATA, posteaza altceva, intr-un limbaj de om normal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

830691193633096
Petre Ioan Cretu  •  14 Aprilie 2016, 10:08
Postat de blatistu49 pe 14 Aprilie 2016, 09:10

escrocherie JUMULICAe S >> l U ga clanului interlop Becaliot mizerie nu e sport retragete din Fotbal mascarici de Jumulica ai devenit s lu ga intelopilor

De ce nu te duci sa-l ajuti la munca pe Dorel? Sau tu ai treaba cu Cristi, striga-l ca este acasa...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează