FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  RAPID - STEAUA

Vine Ze Maria în Grant? » Fostul jucător din Serie A a fost prezent la meciul Rapidului cu Steaua

Articol de - Publicat duminica, 20 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 iulie 2014 11:35

Fostul fotbalist de Serie A a mai antrenat doar mediocrele Citta di Castello şi Catanzaro, pe ambele în 2010.

Ze Maria, 40 de ani, ar putea fi viitorul antrenor principal al Rapidului. Fost internaţional brazilian, fost închizător şi fundaş dreapta, Jose Marcelo Ferreira, pe numele său adevărat, a fost aseară în Giuleşti, să vadă meciul, asistînd la partidă alături de Angelo Massone, cel care ar putea să preia destinele grupării.

Sud-americanul şi-a notat mai multe detalii observate în derby-ul de aseară.
Dacă a fost un nume demn de luat în seamă în Il Calcio, unde a jucat pentru Parma, Perugia şi Internazionale, brazilianul n-a impresionat ca antrenor.

După ce s-a retras din fotbal, la 36 de ani, a fondat o şcoală de fotbal la Perugia. A preluat, pe 15 martie 2010, formaţia de liga a 4-a Citta di Castello, n-a impresionat acolo, după care a mai stat, în acelaşi an, cîteva luni la Catanzaro, aflată la acelaşi nivel. Atît.

25 de selecţii are Ze Maria pentru Selecao în perioada 1996-2001

3 formaţii a bifat în Il Calcio: Parma (1996-1998, două goluri în 45 de meciuri), Perugia (1998-2004, 16 goluri în 164 de partide) şi Inter Milano (2004-2006, un gol în 29 de meciuri)

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Copii, prinşi cu bilete false
Reprezentanţii Jandarmeriei au prins cîţiva adolescenţi de 15 ani cu bilete false. Puştii au mărturisit că au luat tichetele la preţ redus de la nişte tipi dubioşi, din afara arenei, recunoscuţi în zonă pentru bişniţă.

Ceartă la transmisia meciului
Înainte de startul meciului a fost un scandal între observatorul Marcel Vasile, şeful firmei de pază şi reprezentantul Look TV. Acesta din urmă a ameninţat, la un moment dat, că nu va mai permite transmiterea live a partidei, pentru că jandarmii nu-i lasă pe reprezentanţii postului să intre cu camerele şi cu aparatura în zona vestiarelor, obligîndu-i să urce prin peluza dezafectată dinspre teatru, apoi să coboare cu camerele prin tribună, ca să ajungă pe gazon. Pînă la urmă, situaţia s-a reglat.

Keşeru: "Nu-mi convine că nu sînt titular!"
Atacantul de 28 de ani a oferit o declaraţie pentru site-ul oficial al Stelei, după ce Gigi Becali a cerut ca acesta să nu mai fie titular deoarece nu a acceptat diminuarea salariului: "Faptul că nu am jucat titular nu îmi convine şi consider că pentru orice jucător este normal să simtă asta, însă eu mă pregătesc cît pot de bine şi sper să-l conving pe antrenor să mă introducă din primul minut. Ca orice fotbalist, îmi doresc să joc cît mai mult şi să-mi justific salariul, dar asta nu înseamnă că vreau să plec fiindcă am început sezonul pe banca de rezerve. Îmi doresc din tot sufletul ca, după ce am devenit campion, sa evoluez şi în grupele Champions League".

Nicky Vasile, în galerie
Aflat în litigiu cu clubul din Giuleşti, după ce a refuzat să semneze un nou contract pe o sumă mai mică, fundaşul stînga Nicolae Vasile a fost prezent la meciul de aseară. Şi nu oriunde, ci în galeria Rapidului, aflată la tribuna a doua! Nicky a fost şi la partida cu craiovenii, de miercurea trecută.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
rossone.ro
rossone.ro  •  28 Iulie 2014, 05:07

9/9 ROSSONERO / BUCHAREST litere 9/9 ROSSONERO / BUCURESTI litere Reformarea cluburilor din capitala 1.ROSSONERO BUCHAREST (Bukarester 1912-RO-SportStud.ONE-R-dinamO) 2.STEAUA BUCURESTI (ramane pentru ca are Eu Cup Champions si SuperCupEu) 3.BANATICA POLI TIMISOARA 4.OLTENIA "U" CRAIOVA (Oltenia 1915) 5.CFR TRANSILVANIA "U" CLUJ-NAPOCA (Transilvania 1920) 6.MOLDOVA Stud.IASI 7.MUNTENIA PLOIESTI (Mutu va fi mereu simbolul echipei) 8.DOBROGEA CONSTANTA 9.CARPATICA BRASOV (? sa zicem) 10.RAPID BASARAB CHISINAU(-:))Giulelesti Basarab Ghidighici Chisinau- deja e

sevilla_1986
sevilla_1986  •  20 Iulie 2014, 10:43

Eu cred ca la cum arata echipa rada este antrenorul perfect pt... app de rada...urit mai arata...cind il vad imi trece pofta de mincare...cred ca si copii se sperie...

brancusi
brancusi  •  20 Iulie 2014, 09:56

Dincolo de caterinca aducerii in fiecare saptamana a unui fost mare fotbalist pe post de antrenor la Rapid(evident,aducerea doar cu numele)ma indoiesc serios ca indivizi care n-au confirmat la echipe de mana a saptea prin te miri ce ligi inferioare pot aduce plusvaloare ca antrenori chiar si-n obosita noastra prima liga.Nu se intelege ca performanta ca sportiv nu reprezinta nici cea mai vaga garantie a succesului intr-o profesie ulterioara,fie ea tot in domeniu sportiv,intre jucator si antrenor sau manager fiind o diferenta uriasa,pe care o acoperi doar cu pegatire si rezultate profesionale,nu cu numele pe care l-ai avut pe teren.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează