FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  BILETE

Vor să-i "ardă" pe steliști » Oficialii Astrei, măsuri fără precedent la meciurile cu Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2016 18:02

Astra și Steaua  se vor întâlni de două ori în această săptămână, miercuri în Cupa Ligii și duminică, în etapa a șaptea din play-off, în meciul care ar putea decide campioana.

Oficialii giurgiuvenilor au stabilit prețurile biletelor pentru cele două partide, iar cifrele anunțate au provocat nemulțumire în rândurile fanilor. Pentru partida din Cupa Ligii, un suporter va trebui să plătească 50 de lei pentru un bilet, în timp ce pentru disputa din campionat, prețul se dublează, ajungând la 100 de lei!

Ca o comparație, un abonament la peluză pentru tot sezonul (19 meciuri în Liga 1, preliminarii Europa League, Cupa României și Cupa Ligii) costă 90 de lei.

"Dacă tot vor fi mai mulți oameni în tribune care vor ține cu Steaua, atunci măcar să scoată banul!", ar fi fost una dintre explicațiile neoficiale ale acestei măsuri. 

Surse din cadrul clubului au declarat pentru GSP că galeria Stelei va sta la tribuna a doua, pentru a preveni incidente precum cele de la Astra - Dinamo, când ultrașii dinamoviști au stat la tribuna 1, în spatele băncilor de rezerve, și au avut o răfuială cu Șumudică.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  12 Aprilie 2016, 13:56

Perfect gandit ! Cine esti d-le? De acord si cu tribuna a II-a si cu pretul biletelor. Numai sa bateti, pentru a le putea oferi celor de la Dinamo un 'biscuit' pentru atitudinea lor de fair-play.

100002473541087
Danut Ognean  •  12 Aprilie 2016, 01:19

bravo Astra! felicitari

tb73
tb73  •  11 Aprilie 2016, 20:06
Postat de nebraska pe 11 Aprilie 2016, 19:20

3-1 ca in meciul din tur si titlul e la Giurgiu.

Poti sa iti scoti sigla aia obosita, deja Steaua nu mai are galerie, ci doar suporteri (a se vedea meciul cu ***...)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează