FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - CFR CLUJ, DESFĂŞURAREA MECIULUI LIVE PE GSP.RO DE LA ORA 14:30

1.500 de fani ai lui "U" Cluj s-au strîns în centrul Clujului

Articol de GSP - Publicat marti, 14 octombrie 2008 00:00

Deşi Primăria municipiului Cluj Napoca nu le-a dat aprobare suporterilor "şepcilor roşii" să se adune în centrul Clujului (pe bulevardul Eroilor), 1.500 de fani ai Universităţii Cluj s-au strîns totuşi în centrul oraşului.
Aceştia s-au oprit în faţa Primăriei, unde au scandat «Stadion! Stadion! Stadion!». Primarul Emil Boc, aflat în biroul său, a apărut pentru cîteva momente la fereastră, după care s-a retras.
Încadraţi de un număr impresionant de forţe de ordine, suporterii lui "U" Cluj au pornit apoi, în mod paşnic, spre stadionul "Ion Moina", acolo unde se va disputa partida cu CFR Cluj.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (27)
 •  14 Octombrie 2008, 13:52

La meciul cu Farul am fost 8000 de spectatori, iar voi cu alba ati fost 2000. Nr membrilor galeriei CFR e constant de la meci la meci, voi faceti circ doar cand jucati cu noi. sa vad si sambata ca va strangeti 2000 pe eroilor si va deplasati galagios pt "marele" meci cu tg mures! Chiar vreau sa vad asta! doar si ei sunt "unguri", nu?

 •  14 Octombrie 2008, 13:35

cum a fost cand aluat cfr titlul la voi acasa?:))))))).apoi a facut istorie in europa?::;locul 15 in B?:lol.calmati-va si si invatati sa va comportati civilizat.factiunea huliganica a galeriei sunteti rusinea ardealului.in 1 la 1.cadeti ca mustele atata doar ca veniti mai multi si suneti lasi.gainmari de fapt asta e cuantul.rusine

 •  14 Octombrie 2008, 13:27

O reparaţie istorică era necesară şi, ca de atâtea alte ori, sportul şi fotbalul a fost cel ales să o împlinească simbolic. Pe atunci, Clujul nu avea loc pentru două echipe.Acea neverosimilă victorie a Universităţii cu 4-0 a reprezentat, poate mai mult chiar decât izbânda de pe câmpul de luptă, adevărata eliberare a Clujului şi a Ardealului. În jurul ei s-au născut legendele şi spiritul lui "U".

Vezi toate comentariile (27)
Comentează