FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMANIEI

Ameninţări pentru Steaua! Coşmarul roş-albaştrilor vrea să revină pe teren în returul semifinalei Cupei României

Articol de - Publicat joi, 26 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 martie 2015 11:49

Mircea Rednic le-a acordat jucătorilor săi două zile libere după meciul de la Cluj, cu CFR, chemîndu-i la primul antrenament din această săptămână ieri după amiază.

Dacă Geraldo Alves şi compania au fost liberi, atacantul Mohamed Tchite a rămas la Ploieşti pentru a se pregăti supimentar în vederea reintrării în echipă.

Atacantul care a semnat golul petrolist în meciul tur cu Steaua a suferit cu acel prilej o accidentare, care a recidivat în disputa cu CSMS Iaşi.

Mircea Rednic vrea să abordeze returul cu Steaua, unul în care Petrolul caută calificarea în finala Cupei României, cu un cuplu de atacanţi, Tamuz-Tchite, care ar evolua în premieră în această formulă.

În tur, la Ploieşti, Petrolul şi Steaua au terminat la egalitate, 1-1, iar elevii lui Mircea Rednic au nevoie să marcheze pentru a mai spera la calificare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
agb87
agb87  •  27 Martie 2015, 02:33

si asta a fost stirea zilei de 26.03.2015 pentru gsp despre Petrolul. ce frustrati....:))

humanimal
humanimal  •  26 Martie 2015, 23:43
Postat de trake pe 26 Martie 2015, 14:15

Maimuţa aia este coşmarul Stelei ? Ce vi s-a părut aşa interesant la acest mop ? O să tremure jucătorii Stelei când o să-l vadă....Sper să joace Tamaş să-l scuture de vreo 2 ori şi să-l arunce la mijloc ca pe un gunoi până la Filip care ştie ce are de făcut. Acest cicita sau cum îl cheamă o să zboare ca un gunoi pe teren. Este un "MAREEEE" jucător adus de "MARELE" antrenor rednic.

Cu Tamas te madresti tu? Asta ti se pare mare? A fost aruncat ca pe o masea stricata de la echipa de pe ultimul loc dupa nici 2 saptamani si Steaua l-a luat de bun....E o nulitate!

adicn
adicn  •  26 Martie 2015, 15:33

Cosmarul...voi nu va saturati sa fiti apostrofati zilnic pentru idio.teniile scrise?!?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close