FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI

Atenție, cad jucării la meciul decisiv din Giulești! Pentru ce vor face spectatorii acest gest

Rapid - CFR Cluj
Rapid - CFR Cluj

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2023 17:17 / Actualizat marti, 05 decembrie 2023 19:47

Pe pagina sa oficială de Facebook, clubul Rapid a anunțat suporterii că pentru meciul de mâine, decisiv, din Cupa României, împotriva celor de la CFR Cluj, să vină cu jucării de pluș pe care să le arunce pe gazon, acestea urmând să ajungă la copii defavorizați, cu ocazia sărbătorii de Moș Nicolae.

Gigi Becali îi răspunde dur lui Ioan Varga: „Să înceteze cu presiunile astea! Florinel Coman nu e Messi”
CFR CLUJ - FCSB
Gigi Becali îi răspunde dur lui Ioan Varga: „Să înceteze cu presiunile astea! Florinel Coman nu e Messi”

Duel la baionetă între ceferiști

Giuleștenii au cel mai important meci din acest sezon, cel de calificare în „sferturile” Cupei, singurul obiectiv clar anunțat de club la începutul sezonului, în privința unui trofeu. Pentru că în campionat ținta este clasarea pe locurile 1-3 și eventual implicarea în lupta pentru titlu. 

Și pentru ardeleni e un meci decisiv, nu doar ca să se poată lupta în continuare pentru trofeu, dar mai ales din cauza ultimatumului stabilit de finanțatorul Nelu Varga, care, după înfrângerea de la Craiova, a spus că „Dacă nu vom avea patru victorii, va fi revoluție la CFR Cluj

Nu vreau egaluri, să nu mai vorbesc de înfrângeri. Dacă nu, ne vom despărți de mulți. Și aici includ pe absolut toată lumea, și jucătorii, și staff-ul tehnic. Vom face o analiză rațională și foarte corectă. Iar cei care nu ne-au mulțumit vor pleca”.

În clasamentul grupei B din Cupa României, CFR Cluj și U Cluj conduc grație golaverajului (4 puncte, golaveraj 4-2), fiind urmate de Rapid (4, 3-1) și FC Alexandria (3, 3-4)

Iar U Cluj joacă în deplasare, la FC Botoșani, care, ca și în campionat, e ultima, fără nicio victorie. În luptă ar putea apărea și FC Alexandria, penultima în Liga 2, care primește vizita celor de la CSA Steaua.

Astfel, este de așteptat ca toate cele trei echipe de Liga 1 care se bat pentru a trece de grupe să folosească cele mai bune garnituri și în aceste partide din Cupă.

CFR Cluj a transmis același mesaj ca rapidiștii

Și clubul CFR Cluj a postat același mesaj suporterilor, pentru partida de campionat de duminică seară, chemându-i cu jucării la stadion. Este derby-ul Ligii 1, între primele două clasate în Superligă, CFR, ocupanta locului doi, și liderul FCSB, aflat la 5 puncte distanță. 

Un meci în care ardelenii, somați de patron, nu au decât varianta victoriei. În tur, roș-albaștrii au învins cu 1-0, prin golul lui Compagno.

VIDEO. Match Preview Rapid - CFR Cluj

Citește și: 

Antrenorul care a negociat cu Dinamo l-a desființat pe Kopic: „A bâjbâit. Eu găsisem soluția pentru primul meci”
DINAMO
Antrenorul care a negociat cu Dinamo l-a desființat pe Kopic: „A bâjbâit. Eu găsisem soluția pentru primul meci”
Universitatea Craiova și Voluntari, în sferturile Cupei României Betano » Farul a părăsit competiția în genunchi
ETAPA 3
Universitatea Craiova și Voluntari, în sferturile Cupei României Betano » Farul a părăsit competiția în genunchi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează