FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - ASTRA, VINERI, 21:00, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bombă cu ceas! Începem sezonul cu un scandal? » Talismanul Stelei delegat la Supercupă

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 iulie 2014 13:05

"Centralul" bucureştean e cel care a ajutat-o pe Steaua aproape de fiecare dată în ultimii ani să-şi atingă obiective importante ♦ Chiar şi la meciul direct din sezonul trecut, Alexandru Tudor a dezavantajat-o pe Astra: nu l-a eliminat pe Kapetanos!

Primul meci al noului sezon, cel de mîine seară de pe Arena Naţională, Supercupa României Steaua - Astra, ar putea fi aruncat în aer de delegarea pe care Comisia Centrală a Arbitrilor a pregătit-o pentru acest joc.

CCA l-a delegat la acest meci pe Alexandru Tudor, arbitru considerat de adversari un apropiat al Stelei care a avut decizii  controversate, pro Steaua, în momente extrem de importante în ultimii ani, decizii care au ajutat clubul din Ghencea să-şi atingă obiective importante.

Aşa s-a întîmplat în 2007, cînd, la Urziceni, Tudor a inventat un penalty cu care Steaua a cîştigat şi a terminat pe loc de Champions League. Peste un an Tudor a masacrat-o pe CFR în Ghencea, i-a refuzat două penalty-uri, iar Steaua a reintrat în lupta la titlu.

În sezonul trecut, Tudor a avut numai prestaţii pro-roş-albaştri. În tur, n-a văzut fault la golul cu care Steaua a cîştigat la Braşov, dar a greşit mai ales în meciul cu Astra, de pe Arena Naţională, în care nu l-a eliminat pe Kapetanos în minutul 26, la scorul de 1-0. Pînă la urmă s-a terminat 3-1 şi Steaua a luat o opţiune decisivă în cîştigarea campionatului.

Alexandru Tudor va fi ajutat de Mircea Grigoriu şi Alexandru Cerei la cele două tuşe, iar arbitri adiţionali vor fi Rober Dumitru şi Marcel Bîrsan.

Steaua - Astra e vineri, de la ora 21:00, în direct la ProTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
tb73
tb73  •  11 Iulie 2014, 06:34
Postat de dlq1 pe 10 Iulie 2014, 19:58

...ce este ciudat, pe site-ul STELEI posteaza mai mult aurolacii , cainii si crrcrciooorile si mai putin stelistii !

E ceva normal... ii "racaie" rau de tot invidia... nu stiu si noi daca ar fi castigat dimano sau crrapid campionatul de 2 ori la rand cum am fi reactionat... Oricum vorba aia: MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA NU M-A FACUT DINAMOVIST" :))))

tb73
tb73  •  11 Iulie 2014, 06:31

Articol scris de o cioara sau o jigodie... De ce nu mai sunt ziaristii impartiali??? Poate ca nu mai sunt asa profesionisti ca... odinioara???

ricco
ricco  •  11 Iulie 2014, 03:44

Toata lumea stie ca aceasta MAIMUTzA de Tudor este stelist... Toata lumea l-a vazut dind penaltiuri pentru 'steau' DIN SENIN... Acest 'tudor' e O MIZERIE de om.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează