FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DEZAMĂGIRE

“Bursucul” a plîns din cauza lui Stăncioiu

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 mai 2008 00:00

Dan Petrescu, antrenorul Unirii Urziceni, l-a desemnat pe fostul său elev, Eduard Stăncioiu, jucătorul meciului: “A apărat foarte bine, la fel ca şi cu Universitatea Cluj. Cu el în poartă, CFR merita să cîştige. Cînd antrenam pe Sportul, îl preferam mereu pe el în faţa lui Stanca, iar azi m-a făcut să plîng”. “Meritam penalty la henţul lui Tony, CFR a primit mult mai uşor lovitura de la 11 m în ultima etapă, cu «U»”, a mai spus tehnicianul ialomiţenilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
 •  11 Mai 2008, 20:24

NU A FOST PENALTY PENTRU CA HENTUL A FOST IN AFARA CAREULUI!CELMULT LOVITURA LIBERA!DAR DACA DAN PETRESCU AR FI CORECT AR RECUNOASTE CA PE ANSAMBLU CFR A FOST SUPERIOARA LA TOATE CAPITOLELE MAI ALES CA BOGDAN STANCU N-A JUCAT NIMIC!CATE OCAZII A AVUT CFR SI CATE UNIREA? SA DAI VINA PE ARBITRII ESTE PENIBIL!RUSINE DAN PETRESCU!!

 •  11 Mai 2008, 14:51

as vrea sa nu se mai planga d-nul bursucel pt un penalti caci a primit unul gratuit la arad ,dar dupa meci nu a zis ca i s-a acordat gratuit astai bursucelu mmmmmmm doar cand ai convine

 •  11 Mai 2008, 13:09

Bursuce, n-am ineteles care e legatura intre finala cupei si meciul cu U. Hai la revedere, succes la anul.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează