FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UNIREA TĂRLUNGENI - PETROLUL 0-6

Ca pe sintetic! Petrolul a obținut cea mai concludentă victorie din "16-imile" Cupei României: 6-0 cu Tărlungeni

Chiar dacă mai are kilograme în plus, Tamuz s-a distrat cu adversarii de la Unirea // Foto: Bogdan Bălaș (Brașov)
Chiar dacă mai are kilograme în plus, Tamuz s-a distrat cu adversarii de la Unirea // Foto: Bogdan Bălaș (Brașov)

Articol de - Publicat joi, 24 septembrie 2015 00:00

Oaspeții nu au făcut risipă de energie. Chiar şi aşa au oferit o mulțime de faze atractive.

Tamuz şi restul vedetelor din trupa Petrolului nu i-au convins pe braşoveni să vină aseară pe stadionul Tineretului din Braşov, pentru a susţine echipa vecinilor de la 17 km, din mica localitate Tărlungeni, astfel că în tribune au fost maximum 200 de spectatori.

Simţindu-se clar superiori, ploieştenii au evoluat ca la un meci cu prietenii, pe terenul sintetic, fără prea mult efort fizic, dar spectaculos. Primul care a ieşit la rampă a fost Benga, care a pus capul din cîţiva metri, după un corner la care portarul Muţiu a fost spectator.

Varga, bijutierul

Mai departe, elevii lui Sebi Tudor au arătat că au şi ei "Bizonul" lor. Toto Tamuz l-a executat şi el pe Muţiu, de la 10-11 metri, după ce Dacian Varga i-a aşezat balonul pentru şut, cu capul.

Dacian nu s-a mulţumit cu pasa de gol dată lui Tamuz, aşa că imediat după pauză a creat o bijuterie de gol. A interceptat un şut deviat al lui Zoubir şi, deşi faza l-a prins cu spatele la poartă, Varga a preluat elegant şi a şutat din întoarcere direct sub bara transversală!

După el au mai punctat Milinceanu şi Lemnaru, Tamuz din nou, ploieștenii reglîndu-şi tirul pentru Liga 1, unde nu stau deloc bine.

"Din păcate, continuăm linia evoluțiilor penibile. Unii jucători au venit în plimbare la echipă... Nu-mi explic, întrucît nu sînt probleme financiare, salariile sînt la zi. N-am pierdut în viața mea cu 0-6!"
Daniel Bona, antrenor Unirea

Unirea Tărlungeni - Petrolul 0-6

Au marcat: Benga (30), Tamuz (38, 90), D. Varga (47), Milinceanu (78), Lemnaru (84)

Tărlungeni: Muţiu - Vlăsceanu, Burlacu, I. Şerban, S. Marin - Dîlbea, Minciună - Chirciu, Pastor (Monea 54), Petra (R. Vasile 68) - L. Nicolae (C. Coman 15). Antrenor: Daniel Bona

Petrolul: Cobrea - Peteleu, Benga, Genev, Faugh-Porret (Beţa 61) - Ropotan (L. Marinescu 55), Bucşa - Lemnaru, Zoubir (Milinceanu 76), D. Varga - Tamuz. Antrenor: Eusebiu Tudor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
un_gazar
un_gazar  •  24 Septembrie 2015, 21:31

Stati linistiti, astia care ***.Sunt sanse mari sa scapati de noi si o sa ramaneti fcsb cu Voluntari, Chiajna si "regele" sa faceti fotbal in Romania cu 2-300 de cetateni in tribune.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

decuadi
decuadi  •  24 Septembrie 2015, 11:55

bravo ma ***! frumoasa echi[pa aveti... hahahhahaha. si suporteri pe masura... isi bat jucatorii, confundandu-i cu adversarii. asa *** umane mai gasesti la rapid unde arunca *** in adversari si la dinamovisti, care dau foc la peluze ***. si la noi n-o sa vedeti asa ceva, ca noi nu mai avem galerie. ahhahahhahaha

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

juliusmad
juliusmad  •  24 Septembrie 2015, 09:17
Postat de catalin_2704 pe 24 Septembrie 2015, 09:06

cine ma ..lupii...gata e clar!..sunt pe val....daca au batut pe Tarlungeni ..ce sa mai...e gata ..castiga campionatul..si se pregatesc de CL...:))

iar ?? :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează