FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SC BACĂU - ASA TG. MUREȘ 0-1

Calificare pe fluierul lui Balaci! O greşeală flagrantă de arbitraj a decis partida de ieri dintre SC Bacău și ASA Tg. Mureș

Articol de - Publicat joi, 29 octombrie 2015 00:00

Mureșul merge în "sferturile" Cupei, după un gol marcat dintr-un penalty inexistent

ASA încă oscilează în evoluţii! Învingătoare în ultima etapă de campionat în fața liderului Astra, 3-1, formația pregătită de Bergodi a fost dominată ieri de ocupanta locului 3 din Liga a 2-a! Elevii lui Cristi Popovici chiar au deschis scorul, Burcă (42), dar golul a fost anulat, corect, pentru ofsaid. Oaspeții nu au ţinut cont de semnalul de alarmă şi Bacăul a continuat să pună presiune.

Pe acest fond, în minutul 56, clişeul "norocul ţine cu cei mari" s-a transformat în "arbitrul ține cu echipa din prima divizie"!

Severineanul Marian Balaci a dictat penalty în favoarea lui ASA după o fază în care s-a păcălit de două ori. O dată că n-a văzut hențul lui Ivan Gonzalez, care și-a potrivit mingea cu mîna. Apoi, că a sancționat un presupus fault al lui Vraciu asupra fundașului spaniol!
Gorobsov a spus "mulțumesc!", a marcat lejer de la punctul cu var și a calificat practic trupa ardeleană în sferturile de finală ale Cupei României, deși moldovenii s-au zbătut pînă în ultima secundă pentru un gol pe care l-ar fi meritat cu prisosință.

"La faza penalty-ului, Gonzalez a făcut henţ şi a simulat! A fost o densitate mare de jucători în zona respectivă şi poate că i-a fost greu arbitrului să vadă, dar 11 metri nu a fost cu siguranţă!"
Ilie Dumitrescu, la DigiSport

"Nici vorbă de penalty, a fost doar o invenţie a arbitrului! Am fost la un metru de fază, am văzut totul perfect"
Bogdan Miron, portar SC Bacău

"Am jucat prost, Bacăul are o echipă foarte puternică, însă de această dată norocul a fost de partea noastră. În alte ocazii am jucat excelent și nu am avut noroc"
Pablo Brandan, mijlocaş ASA

caseta

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  29 Octombrie 2015, 16:50

Astia si cu Astra au luat locul CFR-ului..

444001919101397
Florean Andrei  •  29 Octombrie 2015, 14:11

Arbitrii degeaba mai favorizează ASA, la iarnă se destramă !

ralucachisu
ralucachisu  •  29 Octombrie 2015, 12:54

ASTA E DACA A MURIT SECHELEARIU !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează