FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CRAIOVA 1-1 (3-1 LA PENALTY-URI)

Cătălin Munteanu e sigur că victoria în faţa Craiovei se va repeta în Liga 1: "Îi batem şi a doua oară!"

Articol de - Publicat joi, 11 noiembrie 2010 00:00

Omul care a trimis meciul în prelungiri, Cătălin Munteanu, explică de ce crede că Dinamo se va impune în faţa Craiovei şi duminică.

- Cătălin, te consideri eroul lui Dinamo?
- Nu, în nici un caz! Eu am avut noroc să marchez acolo. Am avut un mare portar, care a scos două penalty-uri, el e eroul! L-am antrenat bine pe Dolha, n-avea cum să nu apere ca lumea. Oricum, am revenit de la 0-1, toată echipa s-a sacrificat, e un rezultat mare, mai ales după înfrîngerea de la Cluj.

- V-aţi temut de Craiova?
- I-am respectat pe olteni, dar nu e vorba de frică. Au trupă bună, însă eu cred că o să ne impunem şi duminică. Avem un lot mai valoros şi mai echilibrat, cu dubluri de valoare apropiată pe fiecare post. Aşa că nu se va simţi dacă nea Ando va schimba echipa în campionat.

- Cum te simţi din punct de vedere fizic?
- Ştiu de ce mă întrebaţi. Pentru că în România se obişnuieşte ca un fotbalist care a trecut de 30 de ani să fie considerat prea bătrîn. Ei bine, eu mă simt extraordinar! Abia acum sînt la apogeu, beneficiez de toată experienţa acumulată.

"Sper să încheiem anul 2010 cu victorii pe linie. Nu ne interesează care dintre Rapid şi Steaua va merge mai departe, să vină, sîntem pregătiţi!"
Cătălin Munteanu, mijlocaş Dinamo

"Găman ar trebui chemat de Răzvan Lucescu pentru amicalul cu Italia. E tare de tot!"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

"A fost impresionant să ascultăm imnul Craiovei în <Groapă>, am fi vrut să-i dedicăm victoria memoriei lui Adrian Păunescu"
Eugen Neagoe, antrenor U Craiova

"Ne dorim să sărbătorim cît mai bine în această seară calificarea în semifinale. Am avut sînge rece la loviturile de departajare, Dinamo e mult mai matură decît Craiova"
Andrei Cristea, atacant U Craiova

"Prefer Steaua în finală, e o satisfacţie mult mai mare să cîştigi Cupa în faţa ei"
Cristi Borcea, acţionar Dinamo

"M-a surprins neplăcut atmosfera făcută de suporterii noştri. Au fost mai mulţi decît cei ai Craiovei, dar au fost dominaţi sonor. E prima dată cînd se întîmplă asta în <Groapă>"
Cristi Borcea, acţionar Dinamo

"Nu sînt un erou! Dedic victoria domnului Prunea, care a crezut în mine, şi fetiţei mele"
Emilian Dolha, portar Dinamo

"Asta este, am avut ghinion. Rămîne să luptăm în continuare pentru Europa League"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

"M-a şocat reacţia lui Piţi în duelul verbal cu Iancu! Nu era adeptul unui asemenea limbaj, dar el doar a răspuns unei provocări"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
catalinbaca
catalinbaca  •  11 Noiembrie 2010, 17:37

prostovane, meciul s-a terminat egal, 1-1, n-a fost vorba de nicio victorie, dinamo s-a calificat in urma loviturilor de departajare. dar ce pretentii sa ai de la un fotbalist cu porecla "cap patrat", pardon "cap de zmeu"..........

bluelion71
bluelion71  •  11 Noiembrie 2010, 12:00

Domnu' Munteanu, de cand 1-1 e victorie? In calendaru' lu' Dinamo? Nu-i nimic, la meciul urmator facem egal... tot dupa calendaru' lu' Dinamo.

gicu_de_la_scularie
gicu_de_la_scularie  •  11 Noiembrie 2010, 11:53

pai acum ne-ati batut ? :))) a fost un meci echilibrat, putea sa bata oricare din echipe. s-a vazut ca gaman si barboianu nu au batut niciun penalty intr-un meci oficial.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează