FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - DINAMO 2-1 (DUPĂ PRELUNGIRI)

"Cîinii" l-au desfiinţat pe Colţescu după eliminarea din Cupă: "O mizerie de arbitraj!"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 29 noiembrie 2012 01:37

Dinamoviştii l-au făcut praf pe Sebastian Colţescu, acuzîndu-l că l-a eliminat prea uşor pe Boubacar şi că nu a acordat penalty la Grigore

Sebastian Colţescu a avut aseară două decizii grele de luat, iar la una dintre ele a greşit. Întîi, în minutul 31 i-a acordat lui Mansaly Boubacar al doilea cartonaş galben şi, deşi dinamoviştii au protestat, reluările TV au arătat că acesta a intrat cu talpa la Mureşan, ştergîndu-l cu crampoanele. Conform regulamentului, africanul merita al doilea avertisment.

Minutul 83 a adus cea mai controversată fază a partidei. Alexandru Curtean a bătut o lovitură de colţ, Dragoş Grigore a venit lansat să lovească mingea cu capul, iar Felice Piccolo a ridicat piciorul şi a părut că l-a lovit pe acesta în cap.

Reluările TV au demonstrat că piciorul italianului a trecut peste capul stoperului dinamovist, însă, conform regulamentului, trebuia acordată lovitură liberă indirectă.

"Hoţii strigă hoţii, e o mizerie ce s-a întîmplat, totul a fost o strategie a celor de la CFR ca să pună presiune pe arbitrii. S-a dat mult prea uşor al doilea cartonaş galben la Boubacar, plus că Colţescu a dat în neştire cartonaşe alor noştri. S-a văzut de la distanţă maniera ostilă", a zis Ionuţ Negoiţă la Dolce Sport.

"Trebuie să avem respect faţă de echipe, faţă de jucători. Arbitrul a văzut doar o culoare, cea vişinie. Alb-roşul a fost un adversar foarte bun pentru CFR, îmi pare rău, sînt dezamăgit de arbitraj. Ei sînt oameni care fac bine tot timpul, nu greşesc, nu avem voie să ne luăm de ei, ci trebuie să-i protejăm, aşa e în România", a spus şi Dorinel Munteanu la Fanatik Show.

"A fost o presiune artificială înaintea jocului, oamenii slabi răspund prin presiune. Echipa mea a dat dovadă de atitudine. La Boubacar a fost o simulare a jucătorului de la CFR"
Dorinel Munteanu, antrenor Dinamo

"Îmi pare nespus de rău că am ieşit din această fază a competiţiei, trebuie să ne pregătim bine în campionat şi să ne calificăm în Europa League"
Dorinel Munteanu, antrenor Dinamo

"Am văzut o echipă neputincioasă a CFR-ului, o echipă care a jucat bine, adică Dinamo, şi un arbitraj tendenţios, subiectiv, prost!"
Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo

"Trebuia să scoatem echipa de pe teren, să nu mai stea ca jaloanele, glumesc bineînţeles, astea sînt vrăjeli ieftine făcute de unii"
Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
tibyy
tibyy  •  29 Noiembrie 2012, 22:06

Cat de prost poate fi cineva sa piarda timpul,sa-si consume nervii ,sa cheltuie banii pentru echipa escrocilor Badea,Dinu si Savulescu,alaturi de escrocii Becali! E de neinteles pentru un om normal.E adevarat totusi ca pentru astia din canale,din puscarii sau din casele de copii abandonati timpul nu prea conteaza.

stanluc
stanluc  •  29 Noiembrie 2012, 21:05
Postat de gabrielca pe 29 Noiembrie 2012, 13:05

Dupa ce posteaza pe aici cei care mai sustin pe Dinamo se vede cine au mai ramas dinamovisti : analfabeti,copii ai strazii,cei de la casele de copii abandonati,fosti sau viitori puscariasi,intr-un cuvant masa de manipulare a baietilor destepti si cativa securisti,colegi tortionari ai lui Badea si Dinu ramasi alaturi .Atata au mai ramas multumita lui Badea,Dinu,Borcea,Savulescu si escrocilor de Becali.

gabrielca, esti o mizierie, prietenii stiu de ce...

liviuemil
liviuemil  •  29 Noiembrie 2012, 20:44

Arbitrajul chiar a fost OK!!!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează