FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - GAZ METAN, AZI, 20:00, SPORTRO, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Ciobotariu îşi joacă postul cu Gaz Metan: "Dacă nu batem, e dezastru!"

În campionat, Dinamo
a învins de două ori
Gazul: 5-0 și 2-0 +2   FOTO
În campionat, Dinamo a învins de două ori Gazul: 5-0 și 2-0

Articol de GSP - Publicat joi, 29 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 martie 2012 20:21

În cazul în care roş-albii nu înving nici astăzi, Ciobotariu are "şanse" mari să fie demis. Rednic, Badea şi Bonetti îi vînează postul


Apele sînt învolburate în Ştefan cel Mare, după ce Dinamo a acumulat doar două puncte în ultimele patru meciuri în campionat şi a ajuns la 5 puncte în spatele liderului CFR! Tocmai pentru a rămîne în cursă măcar pentru cîştigarea Cupei, "cîinii" nu-şi permit paşi greşiţi în prima manşă a semifinalei Cupei României, cu Gaz Metan Mediaş, de astă-seară. Orice alt rezultat în afara unei victorii ar putea culmina cu demiterea lui Liviu Ciobotariu. Trei antrenori sînt pe lista de back-up a conducerii:

1. Mircea Rednic. Antrenorul de 49 de ani a fost în tribune la ultimele două înfrîngeri de pe teren propriu, cu Sportul (1-3) şi cu Vasluiul (0-1). "Puriul", care a adus ultimul titlu "cîinilor", în 2007, a rămas în relaţii bune cu Nicolae Badea, în special, însă se află în conflict cu anumiţi lideri din vestiar: Cătălin Munteanu, pe care l-a şi dat afară în 2008, şi Cosmin Moţi, pe care îl critică ori de cîte ori are ocazia. Ar veni doar dacă i se va da mînă liberă să remanieze lotul.

2. Dario Bonetti. Italianul de 50 de ani i-a antrenat pe "cîini" în perioada iunie - octombrie 2009 şi e printre preferaţii fanilor. Bonetti a rămas în relaţii bune cu acţionarii şi chiar a propus în dese rînduri fotbalişti de perspectivă din Zambia, selecţionată pe care a antrenat-o înainte ca aceasta să cîştige Cupa Africii. "Vă mulţumesc pentru suportul vostru, mi-ar plăcea să antrenez Dinamo din nou", a transmis Bonetti pe pagina sa de Facebook. Bonetti are însă un mare "defect": nu e pe placul fraţilor Becali, extrem de influenţi în Ştefan cel Mare!

3. Ionuţ Badea. Tehnicianul de 36 de ani e susţinut şi de fraţii Becali, şi de conducere, fiind omul de casă al roş-albilor. Ar accepta să antreneze Dinamo oricînd. Viorel Hizo (65 de ani) a prezentat şi el interes pentru "cîini", dar "Dulăul" se confruntă cu probleme personale şi a transmis că nu va semna cu nici o echipă pînă la finalul campionatului.

"Nu ştiu ce ar însemna un eşec pentru Liviu Ciobotariu, dar pentru noi, jucătorii, şi pentru Dinamo ar fi un adevărat dezastru să pierdem calificarea!"
Cosmin Matei, mijlocaş Dinamo

"Noi am dus echipa pe primul loc, tot noi am adus-o în această situaţie nefericită. Ştim că am greşit, cu toţii sîntem vinovaţi şi doar uniţi putem trece peste acest moment"
Adrian Scarlatache, fundaş Dinamo

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (23)
ionut.07
ionut.07  •  29 Martie 2012, 17:47
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

La cat a investit Becali in echipa, ar trebui sa plecati capul cand vorbiti si de Europa. Ati intors roata si ati facut ca Romania sa fie din nou la mila nemtilor. Daca ati sti putin fotbal, insa la "noii"suporteri stelisti, asta e o utopie, ati face un raport intre investitii si rezultate, si veti vedea ca sunteti inferiori.

ionut.07
ionut.07  •  29 Martie 2012, 17:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Daca n-ar fi consistenta asta a informatiilor de pe wikipedia (nu conteaza cum au fost castigate trofeele) Steaua n-ar mai avea nici acei 20%din suporteri. Si-asa, restul de 70-80 sunt suporterii ciobanului. Parere care e unanim acceptata de toti mai vechii stelisti

gazistu
gazistu  •  29 Martie 2012, 17:41

doamne da sa fie un X

Vezi toate comentariile (23)
Comentează