FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI

Concordia a terminat în 9 meciul cu Petrolul! Nae, OUT pentru meciul cu Braşov

Iordache a văzut două galbene şi va lipsi în meciul cu Braşov
Iordache a văzut două galbene şi va lipsi în meciul cu Braşov

Articol de - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 18:35

Concordia Chiajna a ratat calificarea în optimile Cupei României, dar a pierdut şi doi jucători pentru meciul din etapa următoare cu FC Braşov. Ionuţ Nae şi Ilie Iordache au fost cei doi jucători eliminaţi de arbitrul Radu Petrescu.

Nae a fost eliminat în minutul 41, la scorul 1-1 şi a primit roşu direct. Înainte ca gazdele să execute o lovitură liberă, fundaşul l-a trîntit la marginea careului pe Sipovic. Arbitrul a fost pe fază şi l-a sancţionat dur pe fundaşul oaspeţilor, trimiţîndu-l mai repede la cabine. La aceiaşi fază, Sipovic a ripostat, furios pe fundaşul oaspeţilor şi a văzut la rîndul său cartonaşul galben.

Al doilea cartonaş roşu a fost văzut în minutul 56 de Iordache pentru două galbene, ambele acordate în urma unor intervenţii dure la adversari.

Concordia a deschis scorul în meciul cu Petrolul prin Adrian Popa, dar s-a văzut egalată rapid de reuşita lui Melinte. După prima eliminare, băieţii lui Diniţă nu au mai reuşit să menţină ritmul şi au mai încasat trei goluri. Meciul a fost transmis livetext de gsp.ro aici.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
enachecosmin
enachecosmin  •  20 Septembrie 2011, 18:47

Bravo baieti, urmeaz Dinamo pe Ilie Oana!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează