FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CFR CLUJ, MIERCURI, 20:15, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cosmin Moţi promite: "Batem Clujul şi luăm Cupa!"

Cosmin Moti, Moti, Dinamo
Cosmin Moti, Moti, Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Cosmin Moţi dezvăluie secretul revenirii roş-albilor şi visează la un nou trofeu în vitrina lui Dinamo

- Cosmin, aţi bătut, dar cu ceva emoţii.

- Sînt bucuros fiindcă victoria cu Steaua nu a fost degeaba. Am reuşit să cîştigăm pe un teren unde puţine formaţii au ieşit victorioase. Meciul greu ni l-am făcut noi pentru că ne-am relaxat la 2-0, însă este important că am ieşit OK. Este bine că batem în meciurile importante şi sper să cîştigăm în continuare.

- Ţi-a purtat noroc banderola?
- M-a onorat că am fost căpitan şi acest lucru m-a ambiţionat şi mai mult. Dar sînt conştient că sînt alţii la echipă care merită mai mult decît mine să poarte banderola.

- Care este secretul revenirii în lupta pentru titlu?
- Este o atmosferă excelentă în vestiar datorită antrenorului Cornel Ţălnar, care ştie să ne vorbească, iar acest lucru ne ajută. În tur nu am avut continuitate în rezultate, de-asta au fost probleme.

- Urmează meciul din Cupa României cu CFR Cluj.
- Ne gîndim deja la partida cu CFR Cluj. Şi nu este o revanşă fiindcă ei nu ne-au bătut în acest sezon. Avem o şansă mare să ajungem în finală şi să cîştigăm Cupa. Este un trofeu pe care nu l-am mai cîştigat de ceve vreme şi ni-l dorim foarte mult. 

"Ne place să fim în faţă şi sperăm să ne menţinem acolo, mai ales că este un clasament foarte strîns şi orice pas greşit te duce cu cîteva locuri mai jos"
Cosmin Moţi, fundaş Dinamo

896 de zile au trecut de la precedentul gol marcat de Moţi. S-a întîmplat în octombrie 2007, tot într-un meci contra Oţelului, scor 6-1 pentru Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  22 Martie 2010, 11:28

Moti vorbesti mult si prost... in loc sa-ti vezi de treaba pe teren ca faci niste greseli....

sundancekid
sundancekid  •  22 Martie 2010, 04:33

Pe mine personal si pe amicu din avatar nu ne intereseaza cupa !!! Cupa nu mai inseamna nimic !! Luati campionatul si lasati cupa ..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează