FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO

Cu titularii peste Grigoraş » Bonetti vrea să folosească prima echipă în meciul cu Pandurii din Cupă

Dinamo are avantaj moral asupra Pandurilor după ce i-a administrat un 3-0 sec în campionat
Dinamo are avantaj moral asupra Pandurilor după ce i-a administrat un 3-0 sec în campionat

Articol de - Publicat marti, 30 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 29 octombrie 2012 19:49

Dinamo vrea să atace cu formula standard calificarea în ”optimile” Cupei, joi, cu Pandurii. Nu va fi menajat nici un jucător în perspectiva meciului cu Steaua, de duminică.

"Cîinii" nu-şi permit să-şi menajeze vreunul dintre jucătorii de bază pentru meciul din "optimile" Cupei, de joi, de la Tîrgu Jiu, ca să aibă cît mai mulţi fotbalişti proaspeţi în vederea Derby-ului de România, de duminică. Iar pentru Dario Bonetti sînt două întîlniri de foc în care îşi joacă postul. Italianul i-a menajat la Piatra Neamţ pe Nica şi pe Boubacar, care riscau să ia un cartonaş galben care să-i scoată din calculele partidei cu Steaua, însă nu va face astfel de lucruri şi joi. Vrea să abordeze duelul cu Grigoraş cu tot ceea ce are mai bun la ora actuală.

Tocmai de aceea este forţat şi Ionel Dănciulescu, 35 de ani, de-abia întors la antrenamente după o contractură musculară ce l-a scos din echipă la ultimele două jocuri de campionat. Cîştigarea Cupei României a rămas principalul obiectiv al sezonului pentru roş-albi, mai ales că asigurarea acestui trofeu, pentru al doilea an la rînd, ar duce direct în play-off-ul Europa League. În condiţiile în care doar 4 echipe se califică din România în viitorul sezon de cupe europene, adică primele trei poziţii din clasament şi cîştigătoarea Cupei.

Cum ar arăta Dinamo joi, la Tîrgu Jiu
Bălgrădean - Rus, Luchin, Grigore, Pulhac - Boubacar, C. Munteanu, Curtean - Matei, Alexe, Dănciulescu

4 remize consecutive şi o victorie, în toamna lui 2007, s-au înregistrat în duelurile dintre Pandurii şi Dinamo în ultimele 5 sezoane la Tîrgu Jiu

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Nu e agitaţie la noi"
Marius Alexe, 22 de ani, nu este îngrijorat de prezentul echipei, declarînd la "Recursul etapei": "În vestiar nu e agitaţie, am rămas un grup unit. Sîntem cu toţii prieteni, iar acest lucru ne va ajuta. Nu pricep de ce echipa joacă bine cu adversari puternici şi nu la fel cu cei slabi. Dacă e aşa, avem şanse cu Pandurii şi cu Steaua". Dinamovistul a spus care sînt liderii generaţiei sale: "Trei sînt foarte buni: Maxim, Grozav şi Răduţ".

"Bani dacă bateţi în Derby"
Roş-albii au primit un salariu restant din cele 3 joia trecută şi-au primit asigurări că începutul lunii noiembrie le mai poate aduce bani în plus. Pe lîngă faptul că ar putea avea şi bonusuri de echipă la Derby de România, încă nestabilindu-se cuantumul sumei, "cîinii" vor mai avea o surpriză. "Cel puţin un salariu restant va fi achitat dacă învingem Steaua şi ne reapropiem de podium. Nu vrem să ne gîndim la varianta unei săptămîni negre, să nu ne calificăm mai departe nici în Cupă, să nu batem nici rivala", au transmis şefii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
tachebacanu
tachebacanu  •  30 Octombrie 2012, 13:01

Are dreptate Radu Banciu,puneti mana pe carte cand va apucati de scris!!!

alexa.09
alexa.09  •  30 Octombrie 2012, 11:37

Bonetti nu isi permite sa menajeze pe nimeni din doua motive : i se clatina scaunul si calificarea in sferturile cupei . Antrenorul dinamovist nu a obtinut rezultate excelente in acest sezon . Chiar daca echipa se afla pe pozitia a 6-a dupa 13 etape , locul pe care il ocupa nu este meritat . Au avut meciuri foarte slabe , cu Ceahlaul , Gaz Metan , Bistrita . Singurele partide laudabile sunt cele cu Pandurii si Rapidul . Nu ii inteleg aceasta strategie a lui Bonetti . Cu echipele mari joaca bine , iar cu cele mici este puternic dezinteresat . Daca va obtine rezultate bune , va avea continuitate , iar daca nu , va pleca . Calificarea in Cupa este importanta , in campionat sunt sanse mici .

valyomanyd
valyomanyd  •  30 Octombrie 2012, 09:55
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Duminica am vrut sa te vizitez la Balaceanca, dar, surpriza, mi-au zis ca te-au mutat la spitalul 9 ! Sunt conditii mai bune aici, ti-ai gasit "colega" de camera ? :))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează