FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FCU CRAIOVA 1-1

Dani Iglesias face lumină vizavi de faza penalty-ului la Dinamo - FCU Craiova: „Să fiu sincer”

Dani Iglesias, mijlocaș Dinamo. 
Foto: Imago +9   FOTO
Dani Iglesias, mijlocaș Dinamo. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 12:54 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 12:57

Mijlocașul spaniol al lui Dinamo, Dani Iglesias, 28 de ani, a recunoscut că l-a agățat în careu pe Yassine Bahassa la meciul Dinamo - FCU Craiova (1-1), din grupele Cupei României Betano, dar este optimist în ceea ce privește deplasarea ”câinilor” de vineri de la Galați. 

Dinamo nu a reușit decât un egal marți seară pe Arena Națională cu FCU Craiova, 1-1, în primul meci din grupele Cupei României. Gazdele au deschis scorul după reușita lui Ionuț Amzăr, apoi oltenii au egalat în repriza secundă după golul din penalty al lui Yassine Bahassa.

Cum prezintă FC Botoșani afișul meciului cu Rapid: „Știu că așa se bucură albanezii și kosovarii, dar eu i-am promis ceva surorii mele”
FC BOTOȘANI
Cum prezintă FC Botoșani afișul meciului cu Rapid: „Știu că așa se bucură albanezii și kosovarii, dar eu i-am promis ceva surorii mele”

Greșeli în lanț ale dinamoviștilor la golul egalizator al lui FCU Craiova

Faza care a dus la egalare a însumat mai multe erori în defensivă ale ”câinilor”, care au tratat fie cu lejeritate, fie cu neatenție atacul adversarilor. Mai mult, Dani Iglesias a fost imprudent în careu și l-a acroșat pe Bahassa.

„Din păcate, am luat un gol stupid. Jocul e în creștere, dar știu că lumea te judecă după rezultate. M-au mulțumit multe momente, deși am avut minute în care nu am fost agresivi”, a declarat la finalul jocului Ovidiu Burcă, antrenorul bucureștenilor. 

Dani Iglesias a explicat faza-cheie a meciului Dinamo - FCU Craiova: „Am încercat să atac mingea, dar am văzut că l-am atins”

La finalul partidei, Dani Iglesias, revenit printre titularii lui Dinamo, a vorbit despre oportunitatea ratată de echipa sa, prima victorie după aproape o lună de secetă, trei eșecuri la rând în campionat, dar și despre faza care a influențat scorul final.

„A fost un meci foarte intens și foarte echilibrat. Nu am reușit să începem la fel de bine în repriza a doua. Cei de la FCU au reușit să înscrie. Am încercat să marcăm în final, dar ne-a lipsit ceva claritate acolo. Bineînțeles, Cupa este foarte importantă pentru noi.

Fiecare competiție este importantă pentru Dinamo. Încercăm să dăm tot ce este mai bun în ambele competiții. Să fiu sincer, cred că a fost penalty. 

7meciuri a adunat spaniolul în acest sezon competițional

Am încercat să atac mingea, dar am văzut că l-am atins. La prima impresie cred că este penalty, dar trebuie să revăd faza ca să văd cum au stat lucrurile”, a declarat ibericul după partidă.

Dani Iglesias face lumină vizavi de faza penalty-ului la Dinamo - FCU Craiova: „Să fiu sincer”
Faza în care Dani Iglesias l-a faultat pe Yassine Bahassa. Foto: Captură Prima Sport

Este un meci foarte important cu Oțelul Galați. Nu cred că am fi meritat să pierdem toate cele trei meciuri din campionat, dar sper că la Galați să luam cele 3 puncte

-Dani Iglesias, mijlocaș Dinamo

VIDEO. Concluziile lui Ovidiu Burcă după Dinamo - FCU Craiova: „Am un sentiment bun după această partidă”

Citește și alte știri:

FOTO+VIDEO Nervi în vestiar, nervi și în parcare » 3 detalii de la Voluntari - Farul: Gică Popescu, o nouă răbufnire în fața presei

VIDEO Ovidiu Burcă a lăudat progresul din jocul lui Dinamo, dar a evidențiat și o slăbiciune: „Aici ar trebui să mai lucrăm”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  27 Septembrie 2023, 22:31

Stai linistit ca daca era arbitrajul corect, oltenii erau in 10 oameni

lapusneanul
lapusneanul  •  27 Septembrie 2023, 13:23

Asta-i diferența dintre Iglesias și mincinosul Șut!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează