FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PANDURII - ZAGON 7-1

Dat afară de pe teren! » Grigoraş s-a supărat rău pe Alexandru Avramescu

Articol de - Publicat joi, 27 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 26 septembrie 2012 22:01

Antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş, l-a dat afară de pe teren în minutul 79 pe Alexandru Avramescu (21).

Tehnicianul a fost exasperat de atitudinea mijlocaşului şi, deşi nu mai avea schimbări, l-a trimis la vestiare de nervi şi l-a anunţat că nu va mai călca la prima echipă.

"I-am dat prea multe şanse, dar nu a profitat de ele. Unii tineri nu înţeleg ce să facă atunci cînd au o şansă. Se mulţumesc la victoriile altora şi ştiu doar să se plimbe pe teren. Mai sînt şi alţii în situaţia asta!", a tunat Grig.

Pandurii - Zagon (III)    7-1
Au marcat: Boutadjine (1, 6, 43), Băcilă (8), C. Cristea (28), Matulevicius (37), Al. Grigoraş (71) / Suciu (78)

Pandurii: Mingote - Pleaşcă, I. Rada II, Ad. Rusu, Al. Vlad (Avramescu, 55) - Cl. Voiculeţ, D. Nistor, C. Cristea - Băcilă (Al. Grigoraş, 55), Matulevicius (S. Lupu, 75), Boutadjine. Antrenor: Petre Grigoraş.

Zagon: Fejer - Kis, Ceauşel, Mihăeş, Csiki (Markoş, 38) - Căşineanu, Suciu, Mate, Pînzaru (Postolica, 79) - Pîntea (Bărbăşescu, 46), Ştirbu. Antrenor: Suciu Dumitru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
supersolo
supersolo  •  27 Septembrie 2012, 15:08

a fost fotbalist ...stie cum se trage chiulul...e trecut prin asta ...asa ca nu ai cum sa-l pacalesti sau cul sa-l induci in eroare ...admite ca poate fi o zi mai slaba ...si intelege ...admite si altele ...de aia i-a dat mai multe sanse ...afara insa nu vezi atatea oportunitati de a confirma sau nu...si lupta e mult mai dura...asa ca are dreptate in deciziile sale...indiferent care sunt ele ...si de aici si jocul facut de echhipa lui...abnegatie , daruire ...si multa munca ...face ca Pandurii sa fie o echipa placuta ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează