FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - PETROLUL, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

De la 20.000 de euro în sus » Răzvan Lucescu va oferi o primă jucătorilor săi dacă Petrolul se califică în finala Cupei

Teixeira ar putea cîștiga primul său trofeu cu Petrolul
Teixeira ar putea cîștiga primul său trofeu cu Petrolul

Articol de - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 aprilie 2014 22:14

Astra şi Petrolul joacă diseară pentru un bilet de acces în finala Cupei României şi pentru premiul de 20.000 de euro de om dacă se ia trofeul. Astra şi Petrolul se luptă diseară pentru un singur loc în finala Cupei României, dar şi pentru premii de zeci de mii de euro.

Fiecare formaţie are pregătit cîte un bonus consistent de cîte 20.000 de euro de jucător dacă intră în posesia trofeului. În plus, surse apropiate "lupilor" susţin că fotbaliştii ploieştenilor vor avea de împărţit un premiu de 30.000 de euro exclusiv din partea antrenorului Răzvan Lucescu dacă ajung în finală!

Se porneşte de la 0-0, după manşa tur, iar antrenorii celor două echipe au transmis că vor fi prudenţi. "Un meci echilibrat, iar jucătorii trebuie să fie gata să dea totul pe gazon. Vom încerca să înscriem", a comentat Florin Marin.

"Plecăm cu un uşor avantaj, orice alt rezultat de egalitate în afară de 0-0 ne califică. Am exersat şi loviturile de la 11 metri. Nu ştiu dacă va fi o partidă frumoasă, dar va fi interesantă. Cine va reacţiona mai repede, acela va fi avantajat. Eu cred că ştiu echipa Astrei, dar poate se mai întîmplă ceva", a spus Răzvan Lucescu.

Iureş în tribune
Galeria Petrolului dispune de un sector de 280 de locuri la Giurgiu, deşi se anunţă că cel puţin 1.000 de oameni vor să vină de la Ploieşti să susţină echipa. O să se joace cu casa închisă la Giurgiu, arenă de 3.200 de locuri, însă oficialii gazdelor nu au de gînd să lase prahoveni peste numărul "ultraşilor" admis, preferînd să aducă oameni din Giurgiu şi din Teleorman.

8 este cota la pariuri pentru scorul 0-0 după 90 de minute. 6,2 este cota la pariuri pentru un rezultat de 1-1, după timpul regulamentar

1,7 este cota unei calificări a Astrei în finală, 2 fiind cota calificării Petrolului în ultimul act

1,62 este cota că Astra înscrie prima diseară, 2,08 că Petrolul marchează înaintea adversarei

"Sîntem aproape de cîştigarea unui trofeu, de data asta sper să iau Cupa. Am mai bifat o finală, cu Vaslui, pierdută în faţa CFR-ului, eu cred că putem obţine succesul suprem" (Paul Papp, fundaş Astra)

"Ne gîndim doar la finală. Am pregătit meciul cu Petrolul pentru oricîte minute vor fi necesare, chiar şi penalty-uri. Şansele sînt egale cu ale adversarei" (Constantin Budescu, mijlocaş Astra)

613049-astra-petrolul-semifinala.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
birjovanu
birjovanu  •  16 Aprilie 2014, 14:39

dar prima vine de la razvanel,asa se intelege din titlu,ce darnic este,asa a fost si la Rapid si ia dus la ruina,,,

alepetrolul
alepetrolul  •  16 Aprilie 2014, 12:24

Da si pe langa primarie imbogatitii care au facut averi cinstite peste noapte (oare din banii cui) si care spala bani pe la echipele de fotbal!

cobra_z
cobra_z  •  16 Aprilie 2014, 10:21

imi doresc ca Petrolul sa castige fiindca este un club de traditie in fotbalul romanesc, dar cred ca se va califica Astra fiindca e echipa mai buna...Petrolul e pe un traseu descendent de forma dar daca va produce surpriza cu atat mai bine

Vezi toate comentariile (3)
Comentează