FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA

Derby de România » Dinamoviştii siguri pe ei: "Să terminăm cu minunile, n-ar fi un miracol să batem Steaua"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 13:54

Înainte de marele meci dintre Dinamo şi Steaua de pe Naţional Arena, liveTEXT pe GSP.RO de la 20:30, Ionel Dănciulescu a comparat situaţia roş-albilor cele ale Valenciei şi Borussiei Dortmund din sferturile Europa League şi ale Ligii Campionilor.

"Cred că stadionul va fi plin la ora jocului. Asta ne obligă, ne responsabilizează. Băieţii sînt pregătiţi să dea tot pe teren. Nu are de ce să fie presiune, e un meci de fotbal, fotbalul trebuie să-l joci de plăcere. Pentru mine e importantă şi victoria, chiar dacă nu ne calificăm. Cred că şi suporterii ar aprecia acest lucru. Nu cred că ar fi nici o problemă dacă nu ne calificăm, dar noi sperăm pînă în ultima clipă.

Cred în minuni, şi în ultima perioadă s-au întîmplat, Dortmund a fost la un pas de a egala Madridul la general, Valencia a întors rezultatul cu Basel. Deci minuni se pot întîmpla. Rămâne de văzut dacă va fi şi mîine. I-am văzut pe jucători concentraţi, trebuie să arate ca o echipă", a spus Dănciulescu.

Şi directorul sportiv Cristi Bobar are încredere în jucători:  "Să terminăm cu ideea asta cu minunile. A învinge Steaua nu ţine de vreun miracol. Avem forţa să ne învingem rivala pe teren, minunile sînt atunci cînd oamenii sînt grav bolnavi şi se refac. Pînă la urmă fotbalul este un sport şi eu cred că benficind de ajutorul galeriei noastre unice avem posibilitatea să ne impunem. PCH va face o coregrafie extraordinară, sîntem şi noi curioşi cu ce va surprinde în această seară".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
bridges
bridges  •  17 Aprilie 2014, 18:19

://www.hotnews.ro/stiri-esential-17058256-face-fostul-securist-constantin-anghelache-dupa-revolutie-sef-dinamo-asociatul-lui-mircea-lucescu-administrator-presa-intermedieri.htm Ca sa stie toata lumea cine a fost Constantin Anghelache !!!

route25
route25  •  17 Aprilie 2014, 18:18

va fi a opta victorie in 9 meciuri............fara comentarii........

decuadi
decuadi  •  17 Aprilie 2014, 17:48
Postat de ultrassss pe 17 Aprilie 2014, 17:42

Galeria nu e umflata de presa, nimeni din Romania nu se ridica la nivelul suporterilor dinamovisti. Personal cred ca un agramat ca tine n-are ce sa caute pe un forum de sport, din 3 cuvinte scoti 4 "boabe". In rest numai de bine, savureaza meciul cu un tec la puguta preferabil de culoarea celui savurat de reghe in giulesti.

bai nene, sa stii ca satisfactia data de o galerie buna "minus" satisfactia data de rezultatele echipei, da mereu pe minus. Coregrafia voastra se duce pe cuc din creierele tuturor in 2-3 zile. pe cand o calificare, are avantajul de a ne sta in cap macar pana la etapa urmatoare. Deci slaba consolare ai.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează