Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 22:45 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 23:17

Ovidiu Burcă, antrenorul celor de la Dinamo, era deziluzionat la finalul meciului cu FC Bihor, încheiat 1-1, în grupele Cupei României. „Câinii” n-au putut învinge nici formația din Liga 3, iar tehnicianul recunoaște criza instaurată la echipa sa.

Roș-albii s-au „împotmolit” și pe terenul Bihorului, o echipă din cel de-al treilea eșalon, și au ajuns la nouă meciuri consecutive fără victore în campionat și Cupă. Pentru prima oară în această perioadă, Burcă admite că atmosfera de la Dinamo e „proastă și apăsătoare”, catalogând egalul cu modesta FC Bihor drept „un rezultat rușinos”. 

Dinamo n-a bătut nici echipa de „C” în Cupa României Betano! » Burcă mai are o singură șansă: calculele calificării
FC BIHOR - DINAMO 1-1
Dinamo n-a bătut nici echipa de „C” în Cupa României Betano! » Burcă mai are o singură șansă: calculele calificării

Ovidiu Burcă, deziluzionat după Bihor - Dinamo 1-1: „Un rezultat rușinos pentru noi”

„Nu ne așteptam la o astfel de replică (n.r. - din partea Bihorului). Ne așteptam să câștigăm. Din păcate, am avut multe șanse de a face 2-0, iar la singurul lor șut pe spațiul porții din repriza a doua, echipa lor a înscris. 

E un rezultat rușinos pentru noi. E o pasă proastă, o situație care începe să fie apăsătoare. Băieții sunt foarte supărați, foarte triști, nu poți să faci un 1-1 contra unei echipe de Liga 3. Este o atmosferă foarte proastă. 

Tradiția acestui club ne oblig să sperăm că putem ieși din grupe. Ne-am dorit să rulăm două echipe în aceste două competiții (n.r. - Liga 1 și Cupa României), le-am dat șanse unor jucători care au jucat mai puțin și am preferat să facem o rotație, fiindcă următorul meci nostru e foarte aproape (n.r. - luni, versus UTA, tot la Oradea)

Nu vreau să vorebsc despre transferuri, nu s-a terminat prima parte a campionatului și n-ar fi corect să vorbim acum despre transferuri. Vom face o analiză și vom vedea ce e de făcut”, a spus Ovidiu Burcă, la microfonul Digi Sport, la câteva zeci de minute după finalul patidei de la Oradea. 

Ar fi o bucurie să-l avem alături pe Mircea Lucescu, știm cu toții ce înseamnă pentru Dinamo.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Calcule: cum se califică Dinamo în „sferturile” Cupei României

FC Bihor și Dinamo au remizat, scor 1-1, în runda secundă a grupei C din Cupa României Betano. Calificarea în „sferturile” Cupei e tot mai complicată. Dinamo e obligată să o bată pe Oțelul în ultima rundă pentru a merge mai departe!

VIDEO Dorin Mateuț: „Cred că Dinamo se poate redresa”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO + FOTO Dinamo n-a bătut nici echipa de „C” în Cupa României! » Burcă mai are o singură șansă: calculele calificării

VIDEO Borcea, bulversat de forma slabă a lui Dinamo: „Sunt momente în care îmi dau lacrimile și îmi fac rău dacă mă uit la meciuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”