FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - GAZ METAN SEVERIN > AZI, 21:30, PROTV

Dinamo merge cu ”a doua” » Ciobi bagă azi rezervele cu Gaz Metan Severin

Ţucudean speră să profite de şansa oferită şi să înscrie cît mai mult
Ţucudean speră să profite de şansa oferită şi să înscrie cît mai mult

Articol de - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 21:47

Oamenii cei mai importanţi din acest sezon, Dănciulescu, Niculae, Kone şi Munteanu, vor fi rezerve diseară, în perspectiva superduelurilor consecutive din campionat, cu U şi CFR Cluj


Obiectivul "cîinilor" este cucerirea Cupei României, însă diseară, contra oltenilor de la Gaz Metan Severin, Liviu Ciobotariu va alinia o formulă mult schimbată faţă de cea devenită clasică din campionat. Nu pentru că antrenorul sau altcineva de la club consideră uşor meciul, ci, mai ales, în vederea dublei deplasări de la Cluj, pentru partidele cu U şi cu CFR. Astfel, titularii incontestabili Dănciulescu (34 de ani), Munteanu (32 de ani), Niculae (30 de ani) şi Kone (25 de ani) vor fi pe banca de rezerve.

Vor intra cei care au bifat mai puţine minute în ultima vreme, precum Ţucudean, Bakaj, Pătraşcu sau Stoica, urmînd să joace şi puştii Cazacu sau Rafa Stănescu, dacă lucrurile vor decurge cum trebuie pentru roş-albi. Diseară ar putea bifa şi Cristi Pulhac primele minute în acest sezon, fundaşul stînga urmînd să fie pe bancă, pentru repriza secundă. Moldoveanul de 27 de ani vine după multiple probleme medicale.

18 goluri din totalul de 25 din campionat au marcat cei 4 menajaţi diseară în cele 11 etape de Liga 1. Munteanu (11), Niculae (2) şi Dănciulescu (1) sînt şi oamenii cu pasele decisive

"Îşi vor muşca limba!"
Cristi Borcea a fost ironic cu rivalii care spun că Dinamo bate lejer, prin noncombatul adversarilor: "Îmi pare rău de cei care vorbesc mult şi fără minte, înseamnă că nu înţeleg fotbalul. Avem cei mai buni parametri din Liga 1, ce să le replici altceva?! Sper ca jucătorii noştri să-i facă să-şi muşte limba după meciurile directe! Ce să mai zic de arbitraje?! A zis foarte bine domnul Nicolae Badea. CCA are un şef, va judeca drept, aşa ne dorim. Am fost dezavantajaţi, dar prefer să cred că e doar o eroare, nevoită. În fine, băieţii să aibă puterea să meargă mai departe şi să bată la Cluj, atît pe U, cît şi pe CFR, să se gîndească doar la fotbal".

La masă cu antrenorul
Adversar, sîmbătă, al "cîinilor", Claudiu Niculescu spune că nu are nici un conflict cu propriul antrenor, Ionuţ Badea, evitînd să vorbească, totodată, despre meciul din week-end. Conform unor martori oculari, atacantul a ieşit la masă ieri cu tehnicianul pentru a lămuri problemele între ei, după ce Gazeta a informat că există disensiuni majore în cadrul echipei clujene. Chiar şi jucătorii dinamovişti vorbeau ieri despre problemele de la U Cluj: "Mai vorbim între noi, iar la ardeleni chiar sînt mari probleme interne. Sperăm să profităm sîmbătă, poate Niculescu şi Boştină nici nu vor fi titulari".

Luceafărul peste Dinamo!
Antrenorul severinenilor, Cosmin Bodea, 38 de ani, jucător al dinamoviştilor în perioada 1996-1998, a spus ieri că vrea să impresioneze în Ştefan cel Mare, deşi echipa din Seria B2 vine cu garnitura secundă: "Le-am zis jucătorilor că un meci cu Dinamo e cea mai bună reclamă, chiar dacă vor intra pe teren cei care au jucat mai puţin în acest sezon fiindcă duelul de sîmbătă, cu Luceafărul Oradea, e foarte important pentru noi. Să nu primim gol în primele 15 minute!". (Istvan Deak)

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (8)
vidanjoru
vidanjoru  •  26 Octombrie 2011, 17:59
Postat de neko00 pe 26 Octombrie 2011, 10:32

Dinamo va primi o umilinta. Abia au batut Luceafarul cu prima echipa.

Baiatu,vezi ca la anul jucati sigur cu aia in aceeasi liga.Asa ca mucles. E valabil si daca esti 5telemist sub acoperire judecand dupa clasament :))

vidanjoru
vidanjoru  •  26 Octombrie 2011, 17:58

Dinamo Severin 3-0 (Tucudean,Bakaj si L. Ganea)

romarian
romarian  •  26 Octombrie 2011, 11:31

Domnule Cornel Dinu, de unde stiti ca nu este bun Bakaj pentru Dinamo daca el joaca doar 5 sau 10, 15 minute intr-un meci. M-ai bine l-ati sfatui pe Liviu sa bage mai mult si rezervele sa joace. Cum vrei sa le stii calitatile daca sunt rezerve tot timpul. Nu este normal ca echipa ta sa sufere pe teren iar tu ca antrenor sa nu incerci si a treia schimbare regulamentara. Poate acel jucator prindea un sut fericit si castigam cu Brasovul. Nu le stiti chiar pe toate domnule Dinu.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează