FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - GLORIA BISTRIŢA, 20:45, LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamo vrea cu orice preţ Cupa: "E secetă de trofee!"

Moţi are, la Dinamo, un contract anual de 120.000 de euro
Foto: Cristi Preda
Moţi are, la Dinamo, un contract anual de 120.000 de euro Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 12 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 12 mai 2011 01:09

Dinamoviştii vor neapărat să-şi adjudece Cupa României, ultimul succes pe plan intern al "cîinilor" datînd din 2007

Şase ani au trecut de cînd Dinamo a cucerit ultima dată Cupa României şi patru de la cîştigarea campionatului în 2006 - 2007. Roş-albii nu suportă gîndul de a încheia încă un sezon fără nici un succes, aşa că şi-au canalizat toate forţele pe Cupa României.

Azi, urmează returul cu Bistriţa, după 2-0 în tur, fiind doar un popas în calea spre finala de la Braşov, de pe 25 mai. "Nu ne relaxăm cu Gloria, deşi au anunţat că vin cu echipa secundă, pentru că nu mai vrem să avem parte de surprize. Noi, jucătorii tineri, n-am obţinut nici un trofeu. E cam secetă şi vrem neapărat Cupa, ne-ar fi ciudă să terminăm acest sezon fără să cîştigăm nimic!", a spus Marius Alexe.

Cosmin Moţi se pregăteşte de finala de la Braşov: "Ar fi urît pentru noi să nu cîştigăm trofeul, trebuie să salvăm sezonul prin aducerea Cupei în Ştefan cel Mare. Cei de la Bistriţa care vor intra pe teren vor fi foarte ambiţioşi, vor dori să demonstreze că merită să fie titulari, aşa că nu va fi deloc uşor. Avem încredere că putem ridica acest trofeu deasupra capului".

5.000 de euro primă
Dinamoviştii vor încasa cel mai mare bonus din acest sezon pentru că se vor califica în finala Cupei României. Conform Regulamentului de Ordine Interioară, fiecare fotbalist va încasa 5.000 de euro pentru că a ajuns în ultima fază a competiţiei, urmînd ca, în cazul în care "cîinii" îşi vor adjudeca trofeul, suma să se dubleze. Ultima dată cînd elevii lui Ioan Andone au avut promis un bonus a fost după victoria din Ghencea (1-0).

Îl aşteaptă pe Borcea
Jucătorii sînt fericiţi că preşedintele executiv Cristi Borcea s-a întors de la Miami şi-l aşteaptă alături de echipă. Acţionarul le va face azi o vizită fotbaliştilor în cantonamentul de la Săftica. "Sîntem siguri că va veni la meciuri, dacă o va face cu actuala soţie sau nu e problema dînsului. Pe noi ne interesează doar să fie lîngă noi", a zis Marius Alexe. "Cristi va fi mereu alături de echipă, ştim că ne va susţine la meciurile ce au mai rămas de jucat", a spus şi Moţi.

Patru se odihnesc azi
Pentru partida din această seară, cu Gloria Bistriţa, de la ora 20:45, în direct pe PRO TV şi liveTEXT pe GSP.ro, Ioan Andone îşi va menaja cîţiva dintre titulari: Dragoş Grigore, Cătălin Munteanu, Gabriel Torje şi Djakaridja Kone. Printre titulari vor apărea cei care au evoluat mai puţin în acest sezon, Păun, Vlad Munteanu, Mărgăritescu şi Mehmedovici.

Inbox:
- Dinamoviştii încep deja să se mobilizeze pentru finala Cupei de pe 25 mai de la Braşov şi apelează şi la fanii din Ardeal. Suporterii "cîinilor" vor ocupa 40% din capacitatea arenei, de 8.500 de locuri.
- Marius Alexe îl linişteşte pe Gigi Becali şi îi transmite că nu va reuşi niciodată să-l ia în Ghencea: "Eu atît pot să spun: niciodată în cariera mea nu voi juca pentru Steaua! Plec la un club afară, oriunde, dar nu în Ghencea!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
d3ll
d3ll  •  18 Mai 2011, 20:16
Postat de steaua_ultra_1986 pe 12 Mai 2011, 02:21

chiar nu se gaseste nimeni sa trimita la UEFA , cum se trucheaza rezultatele ?! ?! poate desfiinteaza Gloria Bistrita pt totdeauna !! !! !! ce e mai concret decat acest meci pt BLAT !? Altceva , nu inteleg de ce au mai ajuns pana in semifinale ca erau destule echipe care ar fi LUPTAT pe teren ... FEDERATIA E IMUNA .... LPF E IMUN ..... TE SCARBESTE UN ASEMENEA CAMPIONAT ...............

uitate in curtea ta.. nu mai bine trimiteti voi o caseta cu meciul stelei cu gloria buzau din retur ?? sau cel cu unirea urziceni din returul asta ?? sau multe alte exemple cu steaua la carma FRUSTRATULE

guest_one
guest_one  •  12 Mai 2011, 13:50

Moti are tot 120.000 an dar pune suflet si rupe tot in cale .

montgomerry
montgomerry  •  12 Mai 2011, 12:52

Nu inteleg de ce atata reticenta cand joaca Dinamo.Acum se spune ca meciul cu Gloria e blat!. Blat in semifinalele Cupei Romaniei!?!Suntem o natie pierduta,daca continuam sa gandim astfel.Gloria a ajuns aici in virtutea inertiei.Au incercat ceve in meciul tur,nu au reusit.Acum ce vreti?sa joace in EL si sa retrogradeze?Cred ca obiectivul lor a fost si este ramanerea in prima Liga.Subscriu la ideea ca ar fi fost sanatos pentru competitie ca Bistrita sa ajunga in B. Dar pana la urma nu e vina lor ca hibirdul Urziceni s-a autodesfiintat,ca Mititelu a distrus Craiova,ca Branestiul nu avea ce cauta in Liga 1,ca Sportul a preferat sa joace la matineu din lipsa de fonduri.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează