FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - GAZ METAN 1-0

Doctor Ciobi: ”Le-am ridicat moralul jucătorilor, le-am zis că tot ei au dus Dinamo pe locul 1”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 30 martie 2012 13:03

Liviu Ciobotariu, 41 de ani, a răsuflat uşurat după meciul cîştigat de Dinamo în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş cu scorul de 1-0. Partida a contat pentru prima manşă a semifinalelor din Cupa României. A fost deranjat de speculaţiile cum că i s-ar căuta înlocuitor, deşi, acţionarii au declarat mereu, oficial, că nici nu se pune problema schimbării tehnicianului.

- Domnule Ciobotariu, cum vi s-a părut meciul?
- A fost un joc destul de greu. Aveam nevoie de această victorie, în primul rînd pentru moralul jucătorilor înaintea meciului cu Rapid. Trebuie să ţinem cont că în ultimele două etape jucate acasă am avut rezultate neconvingătoare şi după părerea mea, această victorie este un pas înainte făcut de echipa noastră.

- Credeţi că mai poate rata Dinamo calificarea în finala Cupei României?
- Calificarea nu este jucată pentru că ne aşteaptă un joc foarte greu la Mediaş, Gaz Metan este o echipă foarte bună şi foarte bine organizată.

- Răsuflaţi mai uşurat după această victorie?
- Era foarte importantă victoria. Sunt bucuros că am obţinut această victorie, jucînd chiar şi în 10 oameni. Jucătorii au crezut în rezultat, asta am discutat cu ei la pauză, au avut caracter, au crezut că vom cîştiga şi iată că am reuşit să cîştigăm în faţa unei echipe destul de bune.

"Este grea pierderea lui Moţi"
- Aţi crezut vreo clipă că veţi fi demis?
- Nu mi-am simţit postul ameninţat în nici un moment.

- Conflictul cu suporterii se va aplana după acest rezultat?
- Este adevărat că noi am avut două jocuri neconvingătoare, am jucat acasă si bineînţeles că la fel ca şi noi şi suporterii au fost afectaţi. Sper să-i readucem la stadion prin prestaţiile noastre, prin rezultatele bune pe care vreau să le obţinem în continuare.

- Ce s-a întamplat cu Dinamo în această partidă de a cîştigat atît de greu, ţinînd cont că acum cîteva săptămîni echipa dumneavoastră făcea un rezultat foarte bun cu Gaz Metan?
- A fost total diferit, atunci ei au rămas în 10 oameni în prima repriză, iar acum noi am rămas în 10 oameni. Noi am avut putere, am rezistat şi am reuşit să marcăm pe contraatac.

- Cum vi s-a părut arbitrajul?
- A fost un arbitraj destul de bun, chiar foarte bun.

- Este o pierdere grea pentru Dinamo, eliminarea lui Moţi?
- Este foarte importantă această eliminare, deoarece am pierdut un jucător de bază pentru meciul cu Rapid.

Cum explică schimbările
- Cum îi simţiţi pe jucători după această victorie?
- După meci s-au descătuşat. Eu am încercat în aceste zile pe care le-am avut să le ridic moralul, le-am spus să creadă în ei pentru că ei au dus echipa pe primul loc şi ei au jucat în turul campionatului. Este adevărat că am trecut printr-o pasă neagră, dar acum sunt convins că ne-am revenit.

- Mulţi se aşteaptă la o finală între Dinamo şi Rapid, dumneavoastră ce părere aveţi?
- Ar fi ideal. Noi ne gîndim că duminică jucăm un meci foarte important. Primul joc care urmează întotdeauna este cel mai important. O să avem timp să ne gîndim şi la returul de la Mediaş, unde sunt sigur că va fi un joc foarte greu pentru că Mediaşul joacă bine pe teren propriu.

- Dănciulescu a fost rezervă, ce s-a întîmplat de nu a fost titular?
- Dănciulescu este un jucător foarte important în echipa noastră, toată lumea ştie acest lucru, însă am preferat să-l menajez într-un moment în care el are o vîrstă şi am ţinut să-l am proaspăt pentru meciul cu Rapid. De aceea l-am ţinut pe bancă şi pe Laurenţiu Rus. Oricum, Dănciulescu este un jucător profesionist, a intrat foarte bine, a alergat mult, este un baiat de caracter.

- Ce se întîmplă cu Marius Alexe?
- Marius Alexe trece printr-o formă mai slabă, o să-l vedeţi în jocurile următoare.

- Care este prioritatea mai mare pentru dumneavoastră, Cupa sau campionatul?
- Ambele, numai că drumul este mai scurt pentru cîştigarea Cupei României, dar asta nu înseamnă că nu ne mai luptăm pentru campionat.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (33)
ionut.07
ionut.07  •  31 Martie 2012, 00:16

Ciobi, tu le-ai zis, dar ei te-au ascultat? Tu vrei, dar ei? Tu vrei, ei vor, dar pot? Daca da, e perfect. Sa vedem duminica

biancorossi
biancorossi  •  30 Martie 2012, 22:02
Postat de calinescu_ pe 30 Martie 2012, 18:14

O SCURTA CARACTERIZARE : BALGRADEAN- SI-A REVENIT !!!! LUCHIN - UNDE ERA LA ELIMINAREA LUI MOTI ??? PE ZI CE TRECE NE ARATA CA NU ARE FATZA DE DINAMO ...!!!! DR GRIGORE - A GRESIT SI EL LA ELIMINAREA LUI MOTI ..... IN REST FFFF BUN. MOTI - PARTE DIN COLOANA VERTEBRALA ........ SCARLATACHE - BUN LA TOATE , MERITA MAI MULT RESPECT .... PULHAC PUNE MULT SUFLET , DAR PUTINE REZULTATE ; C MATEI - SE ZBATE INSA SUBTIREL DE TOT ...... RUS - SALVATORE DE LA PATRIA ... KONE - CEL MAI BUN .... C MUNTEANU - NU MAI POATE ..... TAMES - SUPERIOR LUI CATALIN ..... MARIUS - COLOANA VERTEBRALA ...... PLATINI - JOACA NUMAI PENTRU EL NU SI PENTRU ECHIPA ..... DANCIU - MULTA VOINTA INSA ARE O

calinescule in general debitezi ineptii. de data asta ai facut o analiza corecta. am o intrebare: nu spui nimic despre marele d stoica?? stiu ca nu a jucat, dar asa, ca fapt divers... tu il vezi de 2 ori mai bun decat kone,,,, sau cel putin asa ai afirmat de vreo 20 de ori.

biancorossi
biancorossi  •  30 Martie 2012, 22:00

jocul de foarte slaba factura si inspiratie din acest an nu confera lui dinamo sanse reale la un rezultat bun in deplasarea de pe giulesti, domnule "antrenor". la lotul actual si neplatit de 2 luni, aveti pretentii mult prea mari.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează