FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - STEAUA 0-1

Doi dintre foştii mari arbitri ai României s-au pus de acord: "Alexandru Tudor nu trebuia să acorde penalty!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 05 decembrie 2014 10:08

Penalty-ul decisiv acordat de Alexandru Tudor în partida de aseară dintre CSU Craiova şi Steaua, 0-1, a creat nebunie în lumea fotbalului românesc.

Ion Crăciunescu şi Adrian Porumboiu, doi dintre foştii mari arbitri români, au explicat faza incriminată de toată Oltenia şi ambii au ajuns la aceeaşi concluzie.

"Eu nu aş fi dat penalty. Depinde ce contact a fost şi cînd s-a produs contactul. Dacă s-a produs înainte sau după ce şi-a început căderea. Oricum, un contact ca ăla nu ar fi putut produce căderea jucătorului.

Sînt discuţii şi discuţii. Am vorbit şi cu Porumboiu la telefon. Şi el mi-a zis acelaşi lucru, e de aceeaşi părere. El a spus de fapt primul că nu a fost", a declarat Crăciunescu la emisiunea Digi Sport Special.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (44)
stelio
stelio  •  06 Decembrie 2014, 09:47

Dar despre imprudenta de a-l lasa pe RAPA sa atinga mingea , dupa ce si iesirea este tarzie si nu joaca Fraierul nici mingea!!! Despre acest lucru nu comenteaza nimeni? Daca, repet daca, Balgradean era atent...trimitea cu mana stanga mingea in lateral (sau in corner) si NU SE GHEMUIA prin alunecare in fata lui RAPA! Un simplu plonjon cu mana stanga pe minge era suficient...!...putea sa sara RAPA..in rapa, NU MAI DADEA NIMENI PENALTY !!!...dar nu el si-a strans genunchii sub el si s-a dus in alunecare parca se bucura dupa ce a marcat....

manty_one
manty_one  •  06 Decembrie 2014, 04:11
Postat de kenvelo2321 pe 06 Decembrie 2014, 00:49

Din fotografie se observa ca esti prost... Tu nu vezi ca ala e deja in genunchi cand Balgradean intervine ? :))

:))))), asa e Balgradean intervine perfect regulamentar in suprafata de pedeapsa...ba sunteti plini de penibil,nu vreti sa vedeti sub nicio forma intrarea imprudenta a lui Balgardean,portarul a gresit la o minge care nu anunta vreun pericol,arbitru a procedat 100% correct!!

manty_one
manty_one  •  06 Decembrie 2014, 04:00
Postat de kenvelo2321 pe 06 Decembrie 2014, 00:48

Daca nu a jucat Sanmartean, Arlauskis si Tanase inseamna ca au jucat cu rezervele ? Vai capu' vostru de oi behaitoare...

Steaua a inceput meciul fara 7 titulari deci mai mult decat jumatate de echipa...Arlauskis,Sukala,Sanmartean,Tanase,Ad Popa,Chipciu si Keseru,in a doua repriza au intrat Chipciu min 46,Sanmartean 63,Ad Popa 79...deci daca tu crezi ca Steaua a folosit garniture de baza atunci esti complet paralel!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează