FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO

Dorin Rotariu are un pronostic sigur pentru returul cu Steaua din Cupă: ”Remontada ”cîinilor””

Rotariu are încrederea lui Stoican și a șefilor, de aceea a fost folosit titular în toate partidele lui 2014
Rotariu are încrederea lui Stoican și a șefilor, de aceea a fost folosit titular în toate partidele lui 2014

Articol de - Publicat sambata, 12 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 aprilie 2014 23:38

Rotariu e convins că ”haita” poate să marcheze trei goluri în poarta roş-albaştrilor joia viitoare, în returul semifinalei de Cupă, fără să încaseze vreunul.

- Dorin, urmează meciul cu Ceahlăul, din campionat, dar tot la Steaua vă gîndiţi. Cum vezi cele două partide care vă aşteaptă?
- Am vrea să învingem în ambele. Pentru că, aducînd 3 puncte de la Piatra Neamţ, am continua să fim pe un loc de Europa, la care nu vrem să renunţăm pînă la final, iar un succes cu Steaua este nepreţuit.

- Cum merge vînzarea biletelor? Ionuţ Şerban, colegul tău, spunea că ai dat cele mai multe, atunci cînd ai stat în spatele ghişeului...
- Ne implicăm şi noi în viaţa clubului cum putem, mai ales că vrem să umplem Naţional Arena cu dinamovişti. Cred că stadionul va fi plin de "cîini roşii".
Modele: Liverpool şi Valencia

- Derby-ul?
- Putem produce surpriza.

- După 2-5 în tur?
- Nici un meci nu seamănă cu altul, s-a întîmplat şi la case mai mari. Vă aduceţi aminte cum a întors Liverpool finala Champions cu Milan? Sau, joi noaptea, Valencia cu Basel în Europa League? Important e să jucăm fotbal bun, să ne autodepăşim. Dacă străinii pot, am putea şi noi. O diferenţă de trei goluri poate fi remontată.

- Chiar crezi în minuni?
- Da, ne motivează să facem o mare surpriză. Sper să marchez şi de data asta contra Stelei, dar să şi cîştigăm de astă dată.

2 goluri a marcat Rotariu în 2014, în 8 meciuri

"S-au văzut întoarceri de rezultat şi la scoruri mai mari. Noi sperăm să jucăm cît mai bine. Sperăm să reuşim ceea ce a făcut Valencia cu Basel" (Ionuţ Şerban, mijlocaş Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Trei pericole, două mari
Dinamoviştii au patru jucători ameninţaţi să piardă următoarea rundă din cauza cumului de cartonaşe galbene. Meciul următor, după Piatra Neamţ, este cel cu Astra, din duminica Paştelui. Un jucător iese din calcul, Thicot, pentru că este accidentat şi riscă să piardă tot sezonul din cauza unor probleme musculare. Dintre ceilalţi trei, Dragoş Grigore şi Boubacar sînt cei mai expuşi, pentru că vor fi pe teren în Moldova, iar Bălgrădean e anunţat rezervă.

"Dudu, Dinu, Mateo sînt modelele noastre"
Directorul sportiv al roş-albilor, Cristi Bobar, a oferit un interviu GSP.ro, afirmînd: "Dudu Georgescu, Mateuţ, Dinu, Lupescu, Dănciulescu, Vaişcovici sînt dinamovişti adevăraţi pe care trebuie să-i respectăm şi să-i folosim ca modele pentru cei tineri. În rest, sînt mulţi care, indiferent că au zeci, sute sau milioane de euro, sînt pistoale cu apă! Să tacă, în loc să critice aiurea, sînt mulţi oameni de afaceri care nu vin la stadion să plătească un bilet. Puţini oameni ar face ceea ce a făcut Negoiţă cu Dudu, iar cine îl arată cu degetul că şi-a făcut reclamă să facă măcar jumătate şi apoi să vorbească".

Inbox
- Ionuţ Negoiţă a devenit joi, pentru a treia oară, tată. Patronul "cîinilor" are o fetiţă, Sara, alături de Adina, a doua sa soţie. Din prima căsătorie, şeful roş-albilor mai are un băiat, Harry, şi-o fetiţă, Ingrid.
- Thicot va merge în Franţa pentru un control medical amănunţit, după ce a fost informat că are o contractură musculară. Riscă să fie chiar ruptură! Oricum, va pierde cel puţin trei meciuri, cu Ceahlăul, cu Steaua, în Cupă, şi cu Astra.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  12 Aprilie 2014, 22:09
Postat de antimilitienisecuristi pe 12 Aprilie 2014, 13:25

5-2 manita, ne distram si in retur cu fomistii de la Dinamo.

O sa va distrati ca aseara cu Vaslui !

zainerc
zainerc  •  12 Aprilie 2014, 16:23

Dinamo este pe drumul cel bun, trebuie sa avem rabdare, toata lumea la inceputul campionatului zicea ca Dinamo o sa retrogradeze cu acest lot, iar acum aproape de sfarsit sunt pe locul 4. Pentru o echipa in reconstructie cred ca este echitabil. Nu stiu de ce multi dintre voi criticati aiurea si aruncati cu pietre intr-un lot care deabia acum incepe sa se inchege , in loc sa fiti mai permisivi si sa aveti rabdare. Referitor la meciul cu Steaua, mingea e rotunda, totul este posibil, nu poti sa intrii in teren cu mentalitatea ca deja esti invins. Mult succes ambelor echipe !!

master.unic
master.unic  •  12 Aprilie 2014, 15:43

Rotariu , decat sa vb atat de mult mai bine ar avea grija sa dea recentrarile in careul stelei nu la noi.( golul 2 steaua ) Vorbe mai putine si mai multe fapte :| , oricum trebuie sa fi tampit sa crezi ca i dai stelei 3 goluri si apararea minune nu incaseaza niciun gol . Nu spun ca e imposibil sa dea 3 goluri Dinamo dar sa nu primeasca gol o aparare care a primit nu mai putin de 11 goluri in ultimele 4 jocuri nu cred ( chiar daca tin cu Dinamo , sunt realist mai intai de toate ) .....

Vezi toate comentariile (17)
Comentează