FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  POLI TIMIŞOARA - STEAUA 2-0

Duckadam dă de pămînt cu jucătorii: "Mulţi au venit pentru bani la Steaua"

Cristi Tănase în duel cu Tosaint Ricketts
Cristi Tănase în duel cu Tosaint Ricketts

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2011 11:55

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a comentat eliminarea Stelei din Cupa României, după 0-2 cu Poli Timişoara în "optimi".

"Se mai întîmplă accidente, dar după un asemenea joc cu Timişoara nu mai ai ce să spui. Meciul a fost pierdut din minutul 10. Am avut o încercare de pătrundere a lui Florin Costea, apoi ne-am tăiat de tot. În prima repriză, nu am făcut nimic, am fost umiliţi de Timişoara. Nu ne-am creat nici o ocazie, iar ei au avut vreo 4, 5 situaţii de a marca. Marcăm foarte greu, avem această problemă de cînd a plecat Bogdan Stancu.

Aseară, a întrecut orice imaginaţie jocul nostru. Nu ai cuvinte după un asemenea meci. Nu ştiu care ar putea fi soluţiile. Este un an compromis. Dacă nu se va încerca un proiect pe doi-trei ani, nu vom face nimic. Mergem dintr-un compromis într-altul, patronul îşi pierde banii.

Nu se mai regăseşte nimic din spiritul Stelei. M-am bucurat cînd a venit Ilie Stan. Trebuie să joci şi pentru culori, pentru triocul acestei echipe. Înainte era o mîndrie să vii la Steaua, acum nu mai este aşa şi nu ştiu cînd va mai fi. În viitor ar trebui aduşi jucători care să vină cu inima la Steaua, nu pentru bani. Avem mulţi jucători care au venit pentru bani aici, jumătate din ei nu sînt legaţi de acest club", a spus Helmuth Duckadam la televiziunea sportro.

Citește și:

Stanciu, declarații șocante după România - Liechtenstein
Nationala
Stanciu, declarații șocante după România - Liechtenstein
Florinel Coman a remarcat singurul detaliu pozitiv, după ce România s-a făcut de râs cu Liechtenstein: „E cel mai important lucru”
Nationala
Florinel Coman a remarcat singurul detaliu pozitiv, după ce România s-a făcut de râs cu Liechtenstein: „E cel mai important lucru”
Prima reacție a lui Edi Iordănescu, după rușinea din România - Liechtenstein: „I-am atenționat!”
Nationala
Prima reacție a lui Edi Iordănescu, după rușinea din România - Liechtenstein: „I-am atenționat!”

Avem lista de rezervă a selecționerului României! Cele 4 nume de back-up pentru Euro 2024 + termenul pentru închiderea listei

Povestea României la primul Euro, din 1984: am lăsat Italia acasă! » Fără niciun stelist, cu cel mai tânăr selecţioner pe bancă şi debutul lui Hagi la un turneu final la doar 19 ani


Comentarii (23)
tandd
tandd  •  28 Octombrie 2011, 15:32
Postat de alpin pe 28 Octombrie 2011, 12:13

Fals! TOTI au venit la Steaua pentru bani!! Obtinuti de la Ciobby sau obtinuti in urma unui transfer la turci!!! Cine isi mai rupe picioarele de dragul unor culori sau al unei persoane?!? Pana si marele iubitor de Steaua, Mirel Radoi, a fugit imediat la arabi cand a vazut sacul cu bani!!!

si nu e normal?pai mai suntem in 1935 sa jucam ptr culori bla bla bla?toata lumea joaca ptr bani,problema e ca jucatorii care au fost adusi sa joace ptr bani nu au valoare,vinovatul e cel ce i-a adus nu jucatorul venit sa ia un salariu bun

bozgor
bozgor  •  28 Octombrie 2011, 14:13

dukadame, te-am respectat ca pe un sportiv adevarat dar vad ca ai deveniy si tu intre timp un lingau becalist. uite toti cei ce au fost mari la steaua in dgeneratia ta il refuza pe ciuben numai tu ai acceptata sa lucrezi pentru mercenarul albanez. tu ai venit de drag sau tot bentru bani?

pleau
pleau  •  28 Octombrie 2011, 13:41

ce revelatie a avut helmuth :)))))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează