FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UTA - FCSB 2-2

A râs de Keșeru după ce a văzut UTA - FCSB: „Bătrânețea nu iartă pe nimeni, parcă ești operat de reflexe”

Claudiu Keșeru (în roșu)/ foto: Alexandra Fechete +24   FOTO
Claudiu Keșeru (în roșu)/ foto: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2022 13:15 / Actualizat joi, 20 octombrie 2022 13:28

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, l-a ironizat pe Claudiu Keșeru (35 de ani), atacantul de la UTA, după meciul cu FCSB (2-2) din Cupa României Betano.

Atacantul care a semnat cu UTA în vară nu are un start bun de sezon. Keșru a marcat un singur gol în 13 meciuri pentru „Bătrâna Doamnă”, chiar în meciul cu FCSB din SuperLiga, scor 1-2.

Ce mai face Kassandra, fiica lui Iosif Rotariu, care a suferit peste 50 de operații și se pregătește de alte intervenții: „A terminat clasa a 10-a cu media 9,64” + Ce facultate vrea să urmeze
INTERVIU
Ce mai face Kassandra, fiica lui Iosif Rotariu, care a suferit peste 50 de operații și se pregătește de alte intervenții: „A terminat clasa a 10-a cu media 9,64” + Ce facultate vrea să urmeze

Dumitru Dragomir l-a ironizat pe Claudiu Keșeru

„Keșeru nu dă randamentul care trebuie. Din Bulgaria nu mai dă randament. Să știți că bătrânețea nu iartă pe nimeni, parcă ești operat de reflexe. 

Parametrii sunt una, reflexele sunt alta. Când începe vârsta să-și spună cuvântul, ești operat de reflexe”, a declarat Dumitru Dragomir la Pro Arena.

Claudiu Keșeru, după FCSB - UTA 2-1: „Mă gândesc să merg la alt club”

După meciul pierdut de UTA cu FCSB în campionat, 1-2, Keșeru a declarat că se gândește să plece de la echipa lui Ilie Poenaru. 

Să mă retrag? Doamne ferește! Cu parametrii pe care îi am și cu ce arăt în acele 10 minute vă zic sigur că nu mă retrag. Cât timp am plăcere, de ce să mă retrag? Voi juca în continuare, că e aici sau în altă parte. Bineînțeles că mă gândesc să merg la alt club. 

Nu am venit aici pentru bani, e cel mai mic contract din cariera mea. Când se va termina contractul, în decembrie, vom discuta”, a spus Keșeru.

Citește și:

L-au convins pe Tamaș? » Fundașul central a fost prezent la antrenamentele unei echipe de Liga 2

„Voi l-ați făcut să sufere!” » Omul care l-a adus pe Tavi Popescu la FCSB iese la atac: „Ați vrut să vă puneți amprenta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează