FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OŢELUL - CF BRĂILA 3-0

Dunărea Galaţiului » Oţelul s-a calificat fără emoţii în sferturile Cupei: 3-0 cu CF Brăila

Gălăţenii au sărbătorit calificarea în
Gălăţenii au sărbătorit calificarea în "sferturi"

Articol de - Publicat vineri, 02 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 noiembrie 2012 22:35

Băjenaru a reuşit să perforeze de două ori poarta Leului brăilenilor, apoi Didi a închis tabela, iar gazdele au trecut fără prea mari emoţii de vecinii din liga secundă.

E diferenţă imensă între locul 15, retrogradabil, din Liga 1 şi locul 7 din Seria B1. Cel puţin aşa s-a văzut aseară pe teren la Galaţi între două formaţii opuse, una, Oţelul, interesată doar de ofensivă, şi alta, CF Brăila, timidă şi defensivă, conştientă că nu poate emite prea multe pretenţii.

Iar dacă Leu nu era leu în poarta oaspeţilor diferenţa de pe tabelă putea fi mult mai consistentă. În afara "dublei" lui Băjenaru şi a reuşitei din final a lui Didi, gălăţenii au avut oportunităţi multiple. Tot eroul Galaţiului a mai avut o mare ocazie, apoi Viglianti, apoi Neagu, toţi cu execuţii deosebite, doar că au dat peste un portar cu reflexe. Totul a curs lin spre poarta brăilenilor, dar poate alta ar fi fost soarta partidei dacă Ciocîltău (4) ar fi marcat sau dacă Brăneţ n-ar fi fost exact.

Oricum, fanii Oţelului n-au fost impresionaţi de victorie şi i-au cerut lui Viorel Tănase să demisioneze, chiar dacă tehnicianul a revitalizat o echipă ce era campioană în 2011, iar acum se zbate să scape de retrogradare.

"Ne-am făcut treaba, bine că ne-am calificat. Am avut momente mai neplăcute în ultimul an, dar sper că m-am descătuşat. Sper să mergem pînă în finală" (Liviu Băjenaru, mijlocaş Oţelul)

"Tratăm foarte serios Cupa, sperăm să facem lucruri frumoase în această competiţie. Eu sper să renaştem şi să ne meargă bine şi în campionat" (Viorel Tănase, antrenor Oţelul)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
schukaryn
schukaryn  •  02 Noiembrie 2012, 14:28
Postat de gl91gam pe 02 Noiembrie 2012, 08:23

Tase. ca sa ma convingi bate Gazul, Ceahlaul si Vasluiul si apoi sa dai decl;aratii.

La cate a facut pentru Otelul pe toata perioada cat a jucat fotbal, eu cred ca si a castigat dreptul sa dea declaratii si nu trebuie sa demonstreze nimic la nimeni!! Sa nu uitam cum juca Otelul si inainte de venirea lui Tase ca antrenor!!!

jalemare
jalemare  •  02 Noiembrie 2012, 08:57
Postat de gl91gam pe 02 Noiembrie 2012, 08:23

Tase. ca sa ma convingi bate Gazul, Ceahlaul si Vasluiul si apoi sa dai decl;aratii.

oricum pleaca toti in iarna, de la echipa tehnica pana la jucatori. important pentru voi e sa scoata maximum pana la vacanta, desi stiu toti ca aventura lor la Otelul se va incheia in decembrie.

gl91gam
gl91gam  •  02 Noiembrie 2012, 08:23

Tase. ca sa ma convingi bate Gazul, Ceahlaul si Vasluiul si apoi sa dai decl;aratii.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează