FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - STEAUA, AZI, 21:00, GSP.RO ȘI PROTV

Emoții pentru succes și despărțire » Situația stranie în care se găsește Gâlcă

Articol de - Publicat duminica, 31 mai 2015 00:00

Tehnicianul în vîrstă de 43 de ani poate cîștiga tot, dar plătește pentru impresia proastă pe care a lăsat-o echipa în 2015. ”Mi-ar fi plăcut să continuu”, recunoaște Costel înaintea ultimului joc pe banca roș-albaștrilor

Campion cu Steaua și ca jucător, și ca antrenor. Azi are posibilitatea să bifeze al treilea trofeu stagional, o premieră în istoria clubului. Ar fi argumente suficiente pentru Gâlcă. În realitate, pleacă din Ghencea cu imaginea unui tehnician care a înregistrat un eșec.

Adio!

Parcursul slab din 2015 a șubrezit încrederea pe care o aveau patronul, fotbaliștii și suporterii. "Nu-mi pică bine afirmațiile domnului Becali, despre venirea lui Rădoi. Mi-aș fi dorit să continuu", recunoaște antrenorul înaintea duelului pentru Cupa României.

Partida cu U Cluj va fi ultima a lui Gâlcă pe banca Stelei. Costel a anticipat finalul cu un discurs, ciudat în acest context, în care și-a luat adio de la formația pe care o poate conduce către succesul maxim posibil în competițiile interne.

Victoria nu-l mai ajută

A povestit că Hagi l-a recomandat lui Becali astă-vară: "Îi mulțumesc lui Gică, el a avut un cuvînt de spus ca eu să vin la Steaua. Și le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături, prieteni ai mei: Panduru, Prodan. Și patronului, fiindcă mi-a dat posibilitatea să lucrez într-un club mare și să acumulez o experiență importantă pentru meseria mea".

Gâlcă a pomenit și de problemele din relația cu Argăseală, pe care l-a mai "înțepat" de-a lungul sezonului atunci cînd s-a plîns că nu i se anunță din timp transferurile, plecări și veniri: "Am colaborat bine, pînă la urmă, deși nu am avut întotdeauna aceleași idei despre ce ar trebui făcut". Azi își încheie mandatul din postura de cel mai de succes antrenor demis din istoria Stelei.

"Plec cu capul sus de la Steaua. Mi-ar plăcea să antrenez tot în Europa, dar nu am nimic concret. Între o ofertă din țările arabe și una din liga a doua spaniolă, aș alege Spania și cu ochii închiși!"
Costel Gâlcă, antrenor Steaua

caseta

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
970773496289058
Mierlut Cipri  •  31 Mai 2015, 17:03
Postat de ceaces pe 31 Mai 2015, 11:08

bravo

toata lumea il lauda si respecta, in tur facea meciurile Sanmartean, fara ajutorul lui Galca, in retur a ramas tactica pe mana lui, si s-a vazut !!! MA bucur ca pleaca, sper sa NU vina Radoi !!!!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  31 Mai 2015, 14:48

respect pt tot ce ai facut si pt cat suflet pui la steaua,dar e o palarie mult prea mare pt tine ! esti prea moale costele,respect oricum

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  31 Mai 2015, 12:52

o emotie am putea trai cu adevarat daca ar pleca din fotbalul nostru. este suficient ca, aproape, a distrus o echipa! si nu orice echipa, i s-a dat pe mana mercedesul campionatului nostru... vaya con dios, galca!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează