FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FINALĂ

EXCLUSIV Necunoscute privind Supercupa României » FRF ar vrea să se joace la toamnă, Astra luna viitoare » Orașul-surpriză care e acum în discuție să găzduiască competiția

Articol de - Publicat marti, 07 iunie 2016 17:36

Campioana Astra Giurgiu va întâlni câștigătoarea Cupei României, CFR Cluj, în Supercupa României.

Nu se știe când se va disputa meciul. Ca oraș de disputare ar putea fi ales Mediașul, doar că nu se cunoaște data. Nu a fost fixată în calendarul competițional și nici nu au fost anunțate formațiile.

Giurgiuvenii sunt mai interesați decât cei din Gruia întrucât au și competiția europeană pe cap, Astra intrând în turul III preliminar al Champions League.

Tocmai de aceea Astra nici nu și-a definitivat, încă, programul de pregătire din Slovenia. Elevii lui Șumudică știu că vor pleca pe 16 iunie în Slovenia, dar nu au idee cât vor sta acolo. Există posibilitatea ca partenerele jucătorilor să vină în Slovenia, pentru trei zile, după care fotbaliștii să continue cantonamentul, în alt hotel.

Astra ar dori ca Supercupa României să se dispute până la începerea oficială a sezonului, undeva la mijlocul lunii iulie.

Oficialii Federației ar vrea ca trofeul să fie disputat după data de 16 august, poate chiar în luna septembrie, atunci când va fi o dată liberă în calendar.

Se dorește ca până săptămâna viitoare să se stabilească exact, clar, data Supercupei, pentru ca echipele să-și facă programul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează