FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VOLUNTARI - FARUL CONSTANȚA 2-0

FOTO Farul începe cu o înfrângere aventura din Cupa României Betano, obiectivul principal al lui Hagi » Rezervele „marinarilor”, lamentabile la Voluntari

FC Voluntari - Farul / foto: Cristi Preda (GSP) +14   FOTO
FC Voluntari - Farul / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , , - Publicat marti, 26 septembrie 2023 20:20 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 20:29

Farul a început cu stângul parcursul din grupele Cupei României, principalul obiectiv al sezonului pentru „marinari”, conform declarațiilor recente ale oficialilor. Cu numeroase rezerve în echipa de start, campioana a pierdut pe terenul lui FC Voluntari, o echipă în criză, scor 0-2.

Programul complet și rezultatele din Cupa României Betano

Cronică de Eduard Apostol: Hagi i-a făcut rost de timp lui Poenaru

Farul s-a păcălit cu Dinamo, încă nu și-a revenit! În schimb, a ajutat-o pe Voluntari să-și ofere un balon de oxigen și, mai ales, Hagi îl ajută pe Ilie Poenaru să-și continue meseria la clubul ilfovean. 

Gazdele au deschis rapid scorul, Daniel Florea (8) înscriind atât de simplu de lângă niște apărători visători, după pasa lui Carnat, fotbalist sosit de trei săptămâni de la „marinari”! Dumiter a avut propriul său meci cu Buzbuchi, doar că vârful Voluntariului a ratat din două situații mari. Sau portarul campioanei a scos magistral. 

Rivaldinho (50) a înscris, dar golul a fost anulat corect pe motiv de ofsaid

Bîrsan lovește din nou! Eroare gravă de arbitraj și în Cupa României Betano
FC VOLUNTARI - FARUL 2-0
Bîrsan lovește din nou! Eroare gravă de arbitraj și în Cupa României Betano

Prima, singura, cea mai mare oportunitate a Farului a fost în minutul 75, când Jesus Fernandez a scos de pe linia porții reluarea cu capul a lui Kevin Boli. 

Andreș (85), la primul său gol pentru ilfoveni, a avut o reluare imperială cu capul, după un corner, a liniștit lucrurile, cu toate că echipa „Regelui” Hagi a fost extrem de apatică marți seară. 

FINAL » FC Voluntari - Farul Constanța 2-0

  • min.90: Partida de pe arena „Anghel Iordănescu” e prelungită cu patru minute!
  • min.85: GOL Voluntari! Ilfovenii înscriu și golul doi și rezolvă, practic, partida. Andreș se înalță la o fază fixă și înscrie printr-o lovitură imparabilă de cap. 
  • min.75: Ocazie mare de egalare pentru Farul. Lovitura de cap a lui Boli e scoasă in-extremis de Jesus Fernandez, care face un meci mare. 
  • min.69: Încă o mare ratare a Voluntariului! Dumiter irosește o altă ocazie bună, fiind blocat de Buzbuchi din poziție 1 vs 1.
Bîrsan lovește din nou! Eroare gravă de arbitraj și în Cupa României Betano
FC VOLUNTARI - FARUL 2-0
Bîrsan lovește din nou! Eroare gravă de arbitraj și în Cupa României Betano
  • min.50: Golul Farului, marcat de brazilianul Rivaldinho, e anulat pentru ofsaid! Decizie corectă luată de brigada lui Bîrsan: Rivaldinho se afla în poziție neregulamentară. 
  • min.49:  Gazdele cer penalty la un duel între Gustavo Marins și Dumiter. Fundașul campioanei l-a lovit în săritură pe atacantul Voluntariului, dar arbitrul Bîrsan a lăsat jocul să continue.
  • min.46: A început repriza secundă!
FC Voluntari - Farul / foto: Cristi Preda (GSP)
FC Voluntari - Farul / foto: Cristi Preda (GSP)
FC Voluntari - Farul / foto: Cristi Preda (GSP)
FC Voluntari - Farul / foto: Cristi Preda (GSP)
FC Voluntari - Farul / foto: Cristi Preda (GSP)
+10 FOTO
  • PAUZĂ la Voluntari. Gazdele intră în avantaj la cabine, 1-0, după golul marcat de Daniel Florea în minutul 8. 
  • min.44: Tot Voluntariul are, însă, ocaziile importante ale partidei. Dumiter scapă singur cu Buzbuchi, dar șutează în portarul Farului dintr-o poziție ideală. 
  • min.38: „Marinarii” domină partida, dar fără rezultat pe tabelă. Borgnino șutează în forță de la distanță, oaspeții se aleg doar cu un corner. 
  • min.24: Daniel Florea, autorul golului, ajunge într-o poziție iminentă de gol, dar execuția sa dezamăgește crunt. În locul unei finalizări sănătoase, Florea a „împins” mingea către Buzbuchi, irosind o șansă bună de 2-0.  
FC Voluntari - Farul / foto: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor)
FC Voluntari - Farul / foto: Cristi Preda (GSP)
FC Voluntari - Farul / foto: Cristi Preda (GSP)
FC Voluntari - Farul / foto: Cristi Preda (GSP)
FC Voluntari - Farul / foto: Cristi Preda (GSP)
+10 FOTO
  • min.20: Nicolas Popescu prinde un șut sănătos de la 25 de metri, mingea se duce puțin pe lângă spațiul porții lui Jesus Fernandez. 
  • min.14: Enes Sali execută direct pe poartă o lovitură liberă din lateral, Matricardi respinge balonul cu capul. 
  • min.8: GOL Voluntari! Spații imense în apărarea lui Hagi, de care gazdele profită cu vârf și îndesat! Complet nemarcat, Daniel Florea îl învinge pe Buzbuchi cu un șut din 6 metri, la o fază la care fundașii constănțeni „dormeau”. Assist-ul i-a aparținut lui Nicolae Carnat, fotbalist recent concediat de Hagi. 
  • min.4: Jesus Fernandez reține fără probleme șutul expediat de Ionuț Vînă de la aproximativ 20 de metri. 
  • min.1: A început partida de la Voluntari!
  • La meci asistă în jur de 250 de fani, inclusiv o galerie a Farului formată din 20-25 de persoane. 
Farul începe cu o înfrângere aventura din Cupa României Betano, obiectivul principal al lui Hagi » Rezervele „marinarilor”, lamentabile la Voluntari
Imagine surprinsă în startul meciului / foto: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor)
  • Farul aliniază o echipă formată din numeroase rezerve. În formula pregătită de Hagi apar nume precum Buzbuchi, Mihai Popescu, Vînă, Enes Sali sau Nicholas Popescu. Fiul lui Gică Popescu bifează a doua apariție ca titular în acest sezon, după ce evoluase 45 de minute în eșecul din campionat cu Poli Iași, 1-3, pe 30 iulie.
  • „Tripleta” consacrată din atacul „marinarilor” - Budescu - Louis Munteanu - Mazilu - nu apare astăzi nici pe foaie. 
  • Pe „făraș” la Voluntari, Ilie Poenaru utilizează o echipă mixtă, formată în egală măsură din titulari obișnuiți și rezerve. Vedete precum Nemec sau Sigurjónsson sunt pe bancă, în timp ce în primul „11” apar nume precum Carnat, Dumiter sau Daniel Florea.

FC Voluntari - Farul Constanța, echipe de start

FC Voluntari: J. Fernandez - Ricardinho, Matricardi, Andreș, Paz - Voican, Rață, Răduț, Carnat - Dumiter, D. Florea
Rezerve: Vâlceanu, Armaș, Boboc, Bozickovic, Cocian, Sigurjónsson, A. Andrei, A. Niță, Nemec
Antrenor: Ilie Poenaru

Farul Constanța: Buzbuchi - Grosu, M. Popescu, D. Quieros, G. Marins - Vînă, N. Popescu, Borgnino, N. Grigoryan - Rivaldinho, Sali
Rezerve: Aioani, Dussaut, Dănuleasa, Mălăele, Boli, Banu, Andronache, Gustavo Da Costa, I. Cojocaru
Antrenor: Gheorghe Hagi 

Stadion: Anghel Iordănescu (Voluntari)
Arbitru: Bîrsan Marcel (Bucureşti) / A1: Tunyogi Ferencz (Zalău), A2: Bobe Ionuţ Marius (Bucureşti)

Citește și: 

CSM Zalău - Oțelul Galați 1-4 » Victorie la pas pentru Dorinel. Gazdele se consolează cu cel mai frumos gol al meciului
Zalău - Oțelul 1-4
CSM Zalău - Oțelul Galați 1-4 » Victorie la pas pentru Dorinel. Gazdele se consolează cu cel mai frumos gol al meciului
S-a terminat prima etapă a grupelor Cupei României Betano! Toate rezultatele + Clasamentele grupelor
etapa #1 a grupelor
S-a terminat prima etapă a grupelor Cupei României Betano! Toate rezultatele + Clasamentele grupelor

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (15)
tictris
tictris  •  26 Septembrie 2023, 22:01
Postat de magic4ever pe 26 Septembrie 2023, 21:36

Farul este campioana pe merit,nu a castigat niciodatw datorita Frf ...poate ai uitat dar Hagi e la cutite cu Burleanu, nu o sa il ajute niciodata!Dupa tine doar Fcab merita sa fie campioana?:))))Ai uitat ca Farul a castigat meciul decisiv xu 3 2 fara vreo greseala de arbitraj???Astra si Urziceni au fost degeaba campioane?Astra a ajuns de 2 ori in primavara europeana cu Sumudica,Urziceni a ajuns in primavara europeana dupa ce a jucat in grupele Chamoions League cu Petrescu antrenor....in timp ce clona Fcsb a facut Romania de ras in Europa dupa ce a fost eliminata de anonimii de la Karagandy in primul tur in cupele europene si apoi a fost demolata de mediocrii de la Silkeborg cu 10-0 in dubla mansa...esti complet paralel,dispari cu clona Fcsb de aici!

Esti in eroare! Astra, Urziceni, Galati s-au desfiintat definitiv din fotbalul romanesc in sezoanele imediat urmatoare castigarii titlului de campioana. Ba mai mult, era cat p-aci sa ia titlul si ASA Tg Mures, club ce astazi nu mai exista! CFR Cluj, alta campioana, s-a tarar ceva ani prin insolventa financiara. Deci, indiferent ce minuni au facut astea prin cupele europene, pentru fotbalul romanesc au reprezentat fix ZERO! Ca d-aia ne chinuim acum cu Belarus, cu Andorra, cu Israel si cu Kosovo! Intelegi ce zic?!?

dolat
dolat  •  26 Septembrie 2023, 21:58

Hagi are o conceptie greșită despre succes si afacere din fotbal ! Nu poti sa vinzi jucatori de top de la echipa si sa aduci *** ca ronaldino sau budescu si sa ai pretentii la succes ! In romania se face un maketing gresit la vanzarea jucatorilor si datorita văduvei negre Prodan ! Se vinde prea tepede si prea ieftin ! Ieftin inseamna ca jucatorii transferati sa nu fie folositi la noile echipe ! Daca vinzi pe 10 milioane de euro vor juca si jucatorii la noile lor echipe ! In acest sens Hagi este un amator nevinovat ! Mizeaza mai bine pe jucatorii tai tineri de la academie si nu pe ronaldino , un antitalent profund in gotbal

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  26 Septembrie 2023, 21:36
Postat de ticbic pe 26 Septembrie 2023, 21:15

Farul, fosta Viitorul, e o echipa de pluton de cand se stie. Faptul ca Burleanu si Vassaras au scos-o campioana, tine de cu totul alte interese. La fel ca Astra, Galati, Urziceni si (partial) CFR Cluj, campioanele astea n-au avut niciun impact de progres pentru fotbalul romanesc. Avem ceea ce meritam!

Farul este campioana pe merit,nu a castigat niciodatw datorita Frf ...poate ai uitat dar Hagi e la cutite cu Burleanu, nu o sa il ajute niciodata!Dupa tine doar Fcab merita sa fie campioana?:))))Ai uitat ca Farul a castigat meciul decisiv xu 3 2 fara vreo greseala de arbitraj???Astra si Urziceni au fost degeaba campioane?Astra a ajuns de 2 ori in primavara europeana cu Sumudica,Urziceni a ajuns in primavara europeana dupa ce a jucat in grupele Chamoions League cu Petrescu antrenor....in timp ce clona Fcsb a facut Romania de ras in Europa dupa ce a fost eliminata de anonimii de la Karagandy in primul tur in cupele europene si apoi a fost demolata de mediocrii de la Silkeborg cu 10-0 in dubla mansa...esti complet paralel,dispari cu clona Fcsb de aici!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează