FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BIHOR - DINAMO 1-1

„Visul oricărui craiovean e să-i dea gol lui Dinamo!” » Cine e necunoscutul care a marcat în poarta „câinilor” în Cupă

Alexandru Popa / Captură DigiSport
Alexandru Popa / Captură DigiSport

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 23:38 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 00:34

Puștiul de 19 ani Alexandru Popa e omul care a restabilit egalitatea în meciul de Cupă FC Bihor - Dinamo, încheiat 1-1. Originar din Craiova, fundașul central se declară mândru peste măsură de golul marcat împotriva „câinilor”. „A fost un orgoliu oltenesc”, a spus acesta la final.

Fundașul care i-a provocat lui Dinamo un rezultat greu de digerat, care a adâncit și mai tare criza roș-albilor, spune că a avut o motivație suplimentară în partida de vineri seara. El fusese trimis pe teren cu doar câteva minute înainte de a semna golul egalizator. 

Dinamo în criză! Ovidiu Burcă, prima reacție după ce n-a putut s-o bată nici pe FC Bihor: „Un rezultat RUȘINOS! E o atmosferă foarte proastă”
FC BIHOR - DINAMO 1-1
Dinamo în criză! Ovidiu Burcă, prima reacție după ce n-a putut s-o bată nici pe FC Bihor: „Un rezultat RUȘINOS! E o atmosferă foarte proastă”

Oltean mândru! Alexandru Popa, fericit peste măsură: „Visul oricărui craiovean e să-i dea gol lui Dinamo”

„Mă simt foarte bine, foarte fericit. Am înscris, mi-am ajutat echipa să obțină un punct în fața unei echipe de tradiție. 

A fost și un orgoliu oltenesc. Vin din Craiova și visul oricărui craiovean este să-i dea gol lui Dinamo. Eu zic că se putea chiar să obținem cele 3 puncte, însă de asta e frumos fotbalul, pentru că obținem astfel de rezultate.

A fost o onoare să jucăm cu echipe mari. De asta ne antrenăm zi de zi. Atmosfera a fost foarte bună. Acest lucru este un bonus pentru noi”, a mărturisit Alexandru Popa, la microfonul Digi Sport.

Fost internațional U17, Alexandru Popa a evoluat în scurta sa carieră doar în fotbalul orădean. El a îmbrăcat și tricoul celor de la CAO Oradea.

Ce s-a întâmplat în vestiarul lui Dinamo, după remiza de la Oradea: „Să fim bărbați!”

Ricardo Grigore a analizat semieșecul înregistrat de Dinamo la Oradea:

„E frustrant, e dureros, un moment dificil. Am mai trăit astfel de momente la Dinamo. Voi ieși din ele când vom învăța să punem osul la bătaie. Mai multe fapte și mai puține vorbe.

Avem nevoie de încredere, dar asta o câștigi cu rezultatele. Avem nevoie de mai multă concentrare. Și eu am avut o vină foarte mare la faza golului. Îmi pare rău pentru asta. Sper să strângem rândurile și să aducem toate punctele luni. E mult mai important!

Așteptăm să treacă această seară, nu e tocmai bună pentru noi. De mâine putem pregăti meciul cu UTA, pe un teren foarte greu. Nocturna e foarte joasă, dar nu mai avem nevoie de alibiuri. Și ei joacă pe același teren.

Publicul local a împins echipa de la spate, am discutat înainte că nu trebuie să le dăm această oportunitate, că trebuie să avem posesia. Nu am știut să gestionăm acest lucru.

Nu e o atmosferă tocmai bună în vestiar, sunt momente forte grele, dificile. Trebuie să fim bărbați!”, a spus Ricardo Grigore.

VIDEO Dorin Mateuț: „Cred că Dinamo se poate redresa”

Citește și alte știri de actualitate: 

Dinamo în criză! Ovidiu Burcă, prima reacție după ce n-a putut s-o bată nici pe FC Bihor: „Un rezultat RUȘINOS! E o atmosferă foarte proastă”

VIDEO + FOTO Dinamo n-a bătut nici echipa de „C” în Cupa României Betano! » Burcă mai are o singură șansă: calculele calificării

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Nini
Nini  •  04 Noiembrie 2023, 10:23

Nu o să-l vedem mare fotbalist. El săracul se crede Cămătaru

mehigh_ms
mehigh_ms  •  04 Noiembrie 2023, 09:45
Postat de gicab pe 04 Noiembrie 2023, 08:44

Visuri de oameni mici

de ce ma? ar trebui sa se rezume doar la ligi inferioare jucatorii? nu ! trebuie sa ai ambitie si sa cresti in valoare!

gicab
gicab  •  04 Noiembrie 2023, 08:44

Visuri de oameni mici

Vezi toate comentariile (4)
Comentează