FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VOLUNTARI - FARUL 2-0

VIDEO Hagi i-a băgat în ședință, imediat după eșecul din Cupă: „O au grea cu mine! Să vedem cine mai rămâne”

Gică Hagi, după Voluntari - Farul 2-0
Gică Hagi, după Voluntari - Farul 2-0

Articol de , , - Publicat marti, 26 septembrie 2023 21:42 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 21:48

Gică Hagi (58 de ani) nu și-a menajat jucătorii, după ce Farul a fost învinsă de FC Voluntari în grupele Cupei României Betano, scor 0-2. Mai întâi i-a băgat în ședință în vestiar, apoi i-a avertizat că „o au grea” cu el. 

Învinsă la Voluntari, Farul a ajuns la 4 înfrângeri în ultimele 5 partide. Gică Hagi a mizat în această seară pe o echipă formată din jucători obișnuiți mai degrabă cu statutul de rezervă, iar aceștia l-au dezamăgit pe antrenorul-finanțator de la Farul.

FCSB se implică în cazul Dragoș Iancu: „M-a sunat MM Stoica, am stabilit”
ACCIDENTARE
FCSB se implică în cazul Dragoș Iancu: „M-a sunat MM Stoica, am stabilit”

Imediat după fluierul final, Hagi i-a băgat în ședință pe jucători. Ulterior, la conferința de presă, a sugerat că în iarnă va avea loc o „curățenie” în lot.

VIDEO. Gică Hagi i-a băgat în ședință pe jucători după Voluntari - Farul: „O au grea cu mine!”

„Din păcate, jucătorii nu au trecut testul. Trebuia să le dau această șansă, chiar dacă s-a terminat în plan negativ pentru noi. Nu știu câte șanse vom mai avea să trecem de grupă. Sunt supărat că am pierdut în maniera în care am făcut-o. A fost un test nereușit pentru toți cei care au fost pe teren.

Ceva care să mă mulțumească? Nu, nu, din păcate pentru ei. Le-am zis-o și în vestiar, o au grea. Vom vedea.

Va trebui să evaluăm foarte bine, să vedem care merită să rămână și care nu. Trebuie să facem acest lucru, pentru că nu putem pierde meciuri”, a afirmat Hagi.

VIDEO. Gică Hagi: „Nu pot duce greul doar cei de la Constanța!”

„Sezonul trecut a fost foarte bun, dar trebuie să-l uităm ușor, ușor. Trebuie să ne concentrăm pe campionat, pe Cupă, care oferă o șansă de a merge în Europa. Le-am zis: «Am vrut să aduc jucători proaspeți, cred că sunteți valoroși», dar astăzi, și cu Iașiul... au pierdut testul.

Tot grupul care a fost în vestiar în seara asta a picat testul. Și înainte, pentru că tot cu ei am pierdut cu Iașiul acasă. În pregătire am fost cu ei, am pierdut și acolo. Am pierdut și acum.

Nu pot duce doar unii greul, doar cei de la Constanța (n.r. - jucătorii lăsați acasă). Avem nevoie de tot lotul, nu să se afișeze cum au făcut-o astăzi”, a completat antrenorul Farului.

Cred că ușor, ușor o să punem lucrurile la punct, să fim ca anul trecut, când pierdeam foarte greu, jucam foarte bine și marcam mult. Lotul e acolo, sunt încrezător, am vorbit cu ei.

- Gică Hagi, antrenor Farul 

Echipa de start a Farului: Buzbuchi - Grosu, M. Popescu, D. Quieros, G. Marins - Vînă, N. Popescu, Borgnino, N. Grigoryan - Rivaldinho, Sali
Rezerve: Aioani - Dussaut, Dănuleasa, Mălăele, Boli, Banu, Andronache, Gustavo Da Costa, I. Cojocaru

Citește și: 

Bîrsan lovește din nou! Eroare gravă de arbitraj și în Cupa României Betano
FC VOLUNTARI - FARUL 2-0
Bîrsan lovește din nou! Eroare gravă de arbitraj și în Cupa României Betano

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  27 Septembrie 2023, 10:37
Postat de parachioara5 pe 26 Septembrie 2023, 21:54

acest fost fotbalist mediocru a pacalit pe multi ca stie sa antreneze ...

mai poti ma tzara chioara? hagi fotbalist mediocru??? ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  27 Septembrie 2023, 08:51

Pai asta spunr dl Hagi de 3 luni, de cand a inceput sa joace in tururile.preliminare...unde a jucat cum a jucat...ca va face curatenie, ca va da afara...si tot cu jucatorii aia il vad...dar suna frumos ce spune, da bine la cine mai crede...

legio.sud
legio.sud  •  27 Septembrie 2023, 07:22
Postat de 21lva pe 26 Septembrie 2023, 21:54

Hagi salvatorul fotbalului romanesc. Mititeii luau numai de la 3 in sus peste tot, s-a dus Hagi la ei si i-a scos din criza. Voluntari la fel, ciuca batailor. A venit Hagi si le-a aruncat colacul de salvare

Hagi = Smurd pt cei cu apa la gură …

Vezi toate comentariile (11)
Comentează