FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCM BAIA MARE - FC VOLUNTARI 1-0

FCM Baia Mare a donat încasările de la meciul din Cupă cu Voluntari unei fetițe ce suferă de microcefalie

Băimărenii fac tot ce pot ca s-o ajute pe Denisa // 
Foto: fcmbaiamare.ro
Băimărenii fac tot ce pot ca s-o ajute pe Denisa // Foto: fcmbaiamare.ro

Articol de - Publicat joi, 24 septembrie 2015 00:00

O audienţă ca pe vremuri la Baia Mare, aproximativ 4.500 de spectatori, a strîns o sumă impresionantă pentru o micuţă ce suferă de microcefalie.

Dublă victorie pentru FCM Baia Mare ieri. Un succes in extremis cu FC Voluntari, gol Codin cu două minute înainte de final, şi unul în lupta unei micuţe cu boala.

Toate încasările de ieri, peste 5.000 de euro, pentru că pînă aseară nu se făcuse un bilanţ, vor fi donate către Denisa Melinda Medan. Copila suferă de microcefalie, iar de la 7 luni a fost diagnosticată cu alte 12 boli. Are nevoie de o operaţie în străinătate care costă 40.000 euro. Iar clubul băimărean a făcut primul pas, mulţumită asistenţei de aproape 5.000 de oameni.

Suporterii au sărbătorit şi un alt eveniment, de data aceasta istoric. În septembrie 2015 s-au împlinit 33 de ani de la egalul cu Real Madrid din Cupa Cupelor, 0-0. Obţinut cînd echipa era în liga a doua!

10 leia costat biletul la tribuna oficială a stadionului băimărean, 5 lei în restul stadionului

FCM Baia Mare - FC Voluntari 1-0

Au marcat: Codin (88)

FCM: Bota - Savin (Străuţ 65), Sg. Oltean, Fl. Ilie, Duruş - Ignea, Bratima (P. Păcurar 46), Leonte, V. Pop - M. Deac, Arnăutu (Codin 75) Antrenor: Dorin Toma

FC Voluntari: Balauru - L. Rus, S. Rădoi, Novakovici, Briceag - Novac, N. Grigore (Ad. Bălan 60), A. Cîrstocea, Pîrvulescu (R. Zaharia 46) - Voduţ, M. Costea. Antrenor: Flavius Stoican

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mache_stefanescu
mache_stefanescu  •  24 Septembrie 2015, 14:18

Un sincer BRAVO!!! baimarenilor. Sper din tot sufletul sa aflu cat mai multe asemenea stiri. M-am saturat sa citesc despre ce gagici si masini si-au mai tras fotbalistii sau ce ispravi au mai facut prin localuri. Echipa din Baia Mare este cu adevarat MARE prin acest gest. Bravo, baieti, mult succes si multa multa sanatate si insanatosire cat mai grabnica fetitei!!! Doamne ajuta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează