FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  BOTOȘANI - CRAIOVA 1-0

FOTO Fază controversată la Botoșani - Craiova! Moldovenii puteau avea 2-0 după 15 minute

Captura Telekom Sport +4   FOTO
Captura Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 17:40

FC Botoșani a început tare returul din semifinalele Cupei României cu Universitatea Craiova. Oltenii s-au impus în tur cu 5-1, însă lucrurile se puteau complica serios încă din primele minute ale meciului.

Axente a deschis scorul în minutul 13 după o gafă a lui Mitrovici. Tot portarul Craiovei a fost în prim planul unei faze controversate în minutul 15, când Roman a marcat, însă golul a fost anulat.

Arbitrul Marcel Bârsan a decis să anuleze reușita mijlocașului de la Botoșani, fluierând fault în atac.

Reluările demonstrează că lucrurile nu mai sunt atât de simple pentru "centralul" partidei. Într-adevăr Mitrovici trage mingea spre el, numai că Mihai Roman lovește balonul atunci când portarul Craiovei nu mai are mingea sub control. Așadar Bârsan s-ar fi înșelat atunci când a decis anularea golului, însă faza este una destul de complicată.

Captura Telekom Sport

Captura Telekom Sport

Captura Telekom Sport

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
dansy
dansy  •  10 Mai 2018, 11:17

Daca B arsan il elimina (asa cum era corect) peBurca la acel fault grosolan tip Botosani,jocul era gata.Alte comentarii sunt de prisos.Ca de obicei voi nu vedeti esenta!

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  09 Mai 2018, 19:01

Felicitari pentru calificare. Golul lui Mitrita frumos, curat. Golurile primite de Craiova sunt ingrijoratoare, primul dupa un lant incredibil de balbaieli si greseli, n-a fost doar vina lui Mitrovici iar al doilea dupa o gafa incredibila a lui Kelic, greseala lui rar se vede chiar si in campionatul judetean. Interesant ca Mangia l-a schimbat pe R. Popa, iar fata de meciul anterior i-a inlocuit pe L. Popescu si Screciu jucatori evident mai buni. Sa vedem finala, pacat ca prostia unor ultrasi platiti pe banii primariei a dat apa la moara Burleanului si nu putem vedea o finala de cupa Romaniei pe stadionul din Craiova.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează