FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - DINAMO 1-0

FOTO Killer-ul de granzi » După ce a eliminat deţinătoarea trofeului, Astra, CS Mioveni a mai făcut o victimă: 1-0 cu Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 29 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 octombrie 2014 22:16

Anonimii lui Niculescu i-au băgat în şedinţă pe "cîini", Ayza profitînd de o mare eroare a cuplului Marc - Bărboianu


"Cîinilor" le sună zurgălăii în cap cînd dau de formaţii de liga secundă în Cupa României. Aşa s-a întîmplat şi cu Fortuna Cîmpina, eliminată de-abia în prelungiri, aşa a fost aseară şi cu CS Mioveni. Şi-au rămas cu covrigii în coadă, promiţînd fanilor să spele ruşine cu Steaua.

Click aici pentru FOTO!

Stoican a presimţit că va fi un duel al orgoliilor în Piteştiul ce-a respirat iar fotbal adevărat. A fost nevoit să arunce în luptă toate piesele de bază, n-a mai menajat pe nimeni pentru Derby de România de vineri. Degeaba, Dinamo s-a făcut de pomină cu locul 5 din Seria B2!

"Nababii" din Mioveni
Cu gîndul la o victorie de prestigiu şi la prima de 3.500 de euro, de om!, elevii lui Clau-gol au început partida cu o energie de parcă jucau meciul vieţii. Pînă la reuşita lui Ayza (23), favorizată de lipsa de comunicare dintre Marc şi Bărboianu, argeşenii au avut prim-planul: Dragalina (15) a vrut să fie Claudiu Niculescu, Gălan (16) i-a prins dezorientaţi pe roş-albi, dar a avut ghinion, Stoica (17) nu l-a surprins pe portarul "cîinilor".

Ratări la foc automat
Simţînd că e rost de umilinţă, ceea ce ar provoca migrene înainte de Derby, dinamoviştii s-au pus pe muncă, deşi clarviziunea i-a ajutat prea puţin. Elton, Bilinski, Alexe şi Rotariu, fiecare de cîte două ori, au forţat egalarea. Din toate poziţiile. Nedelcearu (63), în schimb, era să-şi învingă propriul portar. Bărboianu (66) şi Cordoş (67) au trecut şi ei la o palmă de 1-1.

Bucureştenii s-au mutat, fără viză de flotant, în terenul adversarilor, aceştia au acceptat cu stoicism şi cu tupeu dominarea. Au mai ratat: Vali Lazăr, Bărboianu, Bilinski şi Matei. Show şi pe bănci: Stoican a avut crize de nervi, Niculescu a dat din mîini într-o veselie.

Biceanu (90), urmat de Vintilă, erau să dea marea lovitură pe un mare contraatac. Finalul l-a prins pe Claudiu în culmea extazului, pe Flavius ruşinat şi cătrănit, iar pe roş-albi promiţînd galeriei să drege busuiocul vineri.

Salutări între cunoştinţe
Stoican şi Niculescu au fost "fraţi de cruce", pe vremea cînd erau jucători fie la U Craiova, fie la Dinamo, dar de cînd s-au făcut antrenori relaţiile nu mai sînt atît de strînse. Cei doi au mai avut contre în liga secundă, chiar cînd Flavius era antrenor la Mioveni, actualul loc de muncă al lui Claudiu. Totuşi, Stoican s-a dus înainte de meci şi s-a salutat cordial atît cu amicul său, cît şi cu ceilalţi colaboratori ai lui. Iar galeria dinamovistă i-a scandat numele lui Clau-gol, în continuare iubit în Ştefan cel Mare.

Salvat de arbitru
În minutul 32, Bărboianu putea primi al doilea cartonaş galben şi astfel rata derby-ul cu Steaua, de poimîine. A vrut să fie mai brazilian decît Ayza, a pierdut mingea şi l-a lovit în piept pe sud-american, dar arbitrul Marian Balaci a judecat faza cu blîndeţe. L-a avertizat verbal pe dinamovist, stîrnind protestele argeşenilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Octombrie 2014, 09:00

Ratări la foc automat Simţînd că e rost de umilinţă, ceea ce ar provoca migrene înainte de Derby, dinamoviştii s-au pus pe muncă, deşi clarviziunea i-a ajutat prea puţin. Elton, Bilinski, Alexe şi Rotariu, fiecare de cîte două ori, au forţat egalarea. Din toate poziţiile. Nedelcearu (63), în schimb, era să-şi învingă propriul portar. Bărboianu (66) şi Cordoş (67) au trecut şi ei la o palmă de 1-1. Bucureştenii s-au mutat, fără viză de flotant, în terenul adversarilor, aceştia au acceptat cu stoicism şi cu tupeu dominarea. Au mai ratat: Vali Lazăr, Bărboianu, Bilinski şi Matei. __ asta spune totul. a ratat toata echipa, inclusiv rezervele.) se mai intampla.

adyavr
adyavr  •  29 Octombrie 2014, 21:46

Ce granzi, care mai sunt granzi. Vai de mama lor!

chronic
chronic  •  29 Octombrie 2014, 10:18

si-a batut phlla mioveniul de agaricii insolventi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează