FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OŢELUL - STEAUA 1-0

FOTO » Steaua a început sezonul cum l-a terminat pe cel trecut, cu o mînă de suporteri

Cu o jumătate de oră înainte de startul partidei, în peluza stelistă erau doar cîteva zeci de suporteri veniţi din Capitală +4   FOTO
Cu o jumătate de oră înainte de startul partidei, în peluza stelistă erau doar cîteva zeci de suporteri veniţi din Capitală

Articol de , - Publicat luni, 18 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 18 iulie 2011 01:05

Echipa din România cu cei mai mulţi suporteri a jucat în deplasare contra Oţelului, ai cărei fani au cumpărat aproape 2.000 de bilete şi au umplut sectorul de peluză pe care l-au avut.


Galeria Stelei s-a împuţinat direct proporţional cu rezultatele echipei, fără vreun titlu cîştigat 2006 încoace. Imaginile cu 800 de suporteri pe Ghencea, care au încheiat stagiunea trecută, n-au fost reeditate la Piatra-Neamţ graţie localnicilor şi a ultraşilor veniţi de la Galaţi. Ei au umplut stadionul. Roş-albaştrii au fost 300, într-un sector mic din peluza opusă celei în care se aflau "oţelarii". Clubul nu a vîndut bilete, n-a putut asta fiindcă i-a dat afară pe oamenii care se ocupau de comercializarea lor. Steliştii au preluat o parte dintre tichete şi s-au strîns doar cîţiva din Bucureşti pentru deplasarea la Supercupă.

Aşa a ajuns echipa lor să fie fluierată şi huiduită puternic cînd a apărut pe gazon. Şi nu era în Giuleşti, nici în Ştefan cel Mare, nici la Craiova sau la Timişoara! Cîţiva nemţeni suporteri ai Stelei s-au postat greşit, aproape de galeria Oţelului, şi-au fost alergaţi şi alungaţi din peluză înainte să înceapă meciul. Oamenii de ordine n-au apucat să intervină cînd gălăţenii au inspectat întreaga tribună, cu ochii după moldoveni îmbrăcaţi în roşu şi albastru. Fuseseră cîţiva, dar se refugiaseră la timp.

Cînd arbitrul Dumitru a fluierat startul, o torţă a luminat galeria Galaţiului, 2.000 de oameni care ţopăiau, pregătindu-se şi ei de Champions League o dată cu echipa. Steaua n-a mai jucat acolo de cîţiva ani. Şi nici suporterii ei nu mai sînt la fel.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
sexilian
sexilian  •  18 Iulie 2011, 18:02

gsp este al putinarilor ca alde muila numai stiu alta echipa?

sexilian
sexilian  •  18 Iulie 2011, 18:14

gsp este al putinarilor ca alde muila numai stiu alta echipa?

ady_my_star
ady_my_star  •  18 Iulie 2011, 13:47

galeria a fost mica,dar in stadion au fost mai multi oamenii care au tinut cu STeaua decat cu GAlatiu.nu scrieti prostii.Galatenii care fugareau stelistii pe acolo, sunt niste tarani”””

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close