FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VOLUNTARI - CS U CRAIOVA 0-0 (1-0 LA GENERAL)

FOTO+VIDEO Finala se joacă între Astra și Voluntari! » Ilfovenii au remizat, 0-0, în returul cu CS U Craiova, și sunt în ultimul act al Cupei după 1-0 la general

Bucuria de calificare, din vestiar, a ilfovenilor. foto: Raed Krishan +11   FOTO
Bucuria de calificare, din vestiar, a ilfovenilor. foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 18 mai 2017 22:53

FC Voluntari și-a conservat avantajul de 1-0 obținut în meciul tur al semifinalelor Cupei României, cu CS U Craiova, remizând în această seară, 0-0, și s-a calificat în finala de pe 27 mai, de la Ploiești, unde va întâlni fosta campioană, Astra.

Oltenii au început meciul în forță, iar Burlacu a lovit bara după 17 minute, la capătul unei acțiuni pe cont propriu, în care a șutat de la marginea careului. Balonul a lovit rădăcina barei, iar apoi a ieșit în afara terenului.

Tot lui Burlacu i-a aparținut și cea de-a doua ocazie importantă a oltenilor, ratată în minutul 22, când lobul său nu a nimerit cadrul porții lui Balauru.

Partea a doua a aparținut ilfovenilor, care au pus mai mult pericol la poarta lui Calancea, în timp ce atacurile delor de la CS U nu au avut de multe ori finalitate.

Voluntari a ratat o ocazie importantă în minutul 51, prin Marinescu, al cărui șut a fost însă reținut de portarul oaspeților. Tot Marinescu a mai trecut pe lângă gol cu 10 minute înainte de final, când a încercat să-l păcălească pe Calancea cu un lob, dar balonul a trecut pe lângă vinclu.

FC Voluntari se află la cea mai importantă performanță din istorie. Finala cu Astra se va juca pe data de 27 mai, la Ploiești.

Cine câștigă Cupa?

FC Voluntari
Astra

VIDEO » FC Voluntari - CS U Craiova 0-0
Click AICI pentru liveTEXT!

Echipele de start:

FC Voluntari: Balauru - Maftei, Balaur, Spahija, Cazan - C. Lazăr, Novac - Căpățână, L. Marinescu, Popadiuc - Ad. Bălan
Antrenor: Claudiu Niculescu

CS U Craiova: Calancea - Dimitrov, Screciu, Kelici, R. Petre  - Băluță, Zlatinski, Gustavo - Burlacu, A. Ivan, Măzărache
Rezerve: Mingote, Bîrzan, Manea, Vlădoiu, Fajici, C. Ion, Jazvici
Antrenor: Gheorghe Mulțescu

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (198)
andrei.f
andrei.f  •  19 Mai 2017, 14:24

E bine că dezonoraţii olteni au fost scuipaţi din Cupă, precum o măsea stricată !

1394818097210127
Dana Ioana  •  19 Mai 2017, 09:01
Postat de eugen76_pan pe 19 Mai 2017, 08:16

chiar daca sufar pentru esecul cu comuna Voluntari.. CS Universitatea Craiova 1948 este echipa mea de suflet.

Vrei sa spui CS Craiolgultza 2013 cred

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  19 Mai 2017, 08:45

Nu e cinstit... Oltenii au fost obositi dupa meciul cu FCSB. Sa se rejoace returul semifinalei, ba chiar si turul, dupa ce isi revin Baluta si Ivan! Mergem la TAS!!!

Vezi toate comentariile (198)
Comentează