FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA GIURGIU - VIITORUL

FunBUZZ :D » Toate glumele de la Astra - Viitorul: „Eric plânge. I s-a transmis că pizza ajunge abia în 45 de minute”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 mai 2019 19:29

Finala Cupei României Astra Giurgiu - Viitorul 1-2.

⇒ În tribună suporterii fac valuri. E normal. Dacă ar fi câștigat o echipă de la munte, piscuri-piscuri făceau fanii.

⇒ La Craiova încă nu s-a luat hotărârea cine să-l trezească pe Papură să-i spună că a calificat echipa în Europa League.

Final de meci 2-1 pentru Viitorul. Eric plânge. I s-a transmis că pizza ajunge abia în 45 de minute.

Min. 115 Ghiță scoate senzațional cu capul de pe linia porții, salvându-și echipa. Deci gol și gol-salvat de Ghiță. Ar trebui trecute și astea în statistici, că sunt mai tari decât pasele de gol.

Min. 111 Nu știu cum se poate, dar Eric pare ceva mai gras decât în momentul în care a intrat pe teren!

Min. 106 Goool Eric! 2-1 pentru Viitorul. La tribuna oficială Ioan Niculae își provoacă durere mușcându-și limba ca să nu sară în sus de bucurie. Rămâne cu prima promisă, scapă de cheltuielile cu petrecerea de după, șampanie, alea-alea. Dar așa, într-o oră e în pat, simte în spinare cocoloașele de bani de la saltea.

⇒ O întrebare: Memoriile depuse de jucătorii Astrei vor putea fi cumpărate de la Târgul de carte Bookfest care începe săptămna viitoare? Mulțumesc anticipat.

Min. 98 Băluță dă prima pasă greșită din acest meci. Comentatorul de la departamentul medical de pe Digisport 1 pune diagnosticul: ”E o pasă dată pe fond de oboseală când creierul nu mai este oxigenat cum trebuie!”

Min. 93 Iese Houri, intră Achim. Chiar se simțea nevoie de cineva la mijloc care să distrugă jocul rapid de pase al astralilor.

min. 90 Viitorul joacă mai bine decât Astra, dar mai prost decât ne-a obișnuit.

⇒ Pires ia al doilea galben și o lasă pe Astra în 10 oameni. Mă rog, la câți jucători joacă slab în ambele echipe, nici nu știm exact câți la câți se joacă de fapt.

Min. 85 O concluzie din ce am văzut până acum: Să sperăm că străinii nu au fundași atât de buni ca Astra, pentru că nu-l văd bine pe Ianis Hagi.

Min. 76 Goool Viitorul! Pe melodia: Ghiță, te-aștept diseară la portiță... Să dai cu capul. Ghiță, gol cu capul, din corner. 1-1.

Min. 70 Alibec dă o pasă cu călcâiul și face întindere. Vezi, ce înseamnă să întrerupi tratamentul cu Anticârcel al lui mister Șumudică?

Min. 47 Drăguș vrea să arate cu orice preț că și el e un jucător care poate decide un meci. Într-adevăr, e greu ca o echipă să câștige când vârful ei e cap de linie de fiecare dată.

Jucătorii Astrei s-au retras în propria jumătate de la începutul partidei. Cine zicea că metoda retragerii nu e sigură? Pfuu, să mai asculți de ăștia de la televizor!

Min. 41 Goool Alibec! 1-0 pentru Astra. Șut puternic din lovitură liberă și doamna Alibec ar trebui să pună la banii de benzină ceva în plus și pentru șaorma învingătorilor!

Min. 38 Văzând că echipa sa e în dificultate Ioan Niculae mărește prima: pe lângă cei 10 mii de euro de jucător, patronul giurgiuvenilor pune la bătaie și capacele de la Rolls Royce.

Min. 32 Lipsă de fair-play din partea lui Ianis Hagi. Trage puternic din marginea careului în portar, deși îl știe că e supărat, neplătit, nemâncat și cu memoriu depus.

⇒Jucătorii Astrei joacă pe o primă de 10 mii de euro de căciulă. Parcă-l auzi pe Niculae dacă bat astralii: Da, mă, dar n-ați purtat căciulă!

⇒ Ioan Niculae, patronul Astrei, a venit la stadion cu un Rolls Royce. Dacă nu l-a furat de la Ion Țiriac, chiar nu are altă scuză decât nesimțirea că nu-și plătește jucătorii.
(Trimiteți, mă, rezervele să-i scrie cu crampoanele pe Rolls: Ce mașină frumoasă, șefu!)

⇒ Răzvan Marin e în tribuna stadionului din Ploiești. Îi dă voie Ajax să se uite la astfel de meciuri?

Min. 9 Cursă frumoasă a lui Alibec, dar trage anemic. Noroc că astralii au trecut în drum spre Ploiești pe la petrecerea celor de la Clinceni, că altfel erau mai palizi decât sunt.

Min. 4 Șut frumos al lui Hagi, portarul Astrei respinge în corner. Dacă era gol, nu doar că Niculae nu le mai plătea nici un salariu, dar mergea la vestiare și-i făcea pe jucători și la buzunare.

⇒ Drăguș, Rivaldinho, Ianis, haideți, băieții, dați și voi un 2-0 până la pauză, să se culce și Papură liniștit!

Se cântă imnul, jucătorii celor două echipe își țin mâinile la inimă. Hai, măi, băieți, că nu e chiar așa urât! Poate intră CTP și-n voi, nepatrioților!

ÎNAINTE DE Astra Giurgiu - Viitorul, finala de Cupa României.

⇒ La Ploiești e și Anamaria Prodan, o apariție de senzație, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată! Îmbrăcată.

 CTP îl acuză pe Hagi că nu iese la vot. Păi, ce-i asta CTP-ule, monarhie prezidențală, ca să iasă regele la vot? Oricum, în logica cetepistă, rămâne de văzut cu ce metaforă animalieră de prost gust va veni Tudor Popescu în întâmpinarea lui Hagi.

Ascundeți femeile, copiii, băgați-le bătrânilor dopuri în urechi!... Dacă învinge Viitorul, nici nu vreau să-mi imaginez ce va cânta Mihai Rotaru la petrecerea de participare a Craiovei în cupele europene.

⇒ Să-i urmăm succes Simonei la Roland Garros. Ce mare bucure ar fi ca Simona să ia din nou trofeul. Aproape la fel de mare ca bucuria lui Argăseală și MM când a promovat Clinceniul.

⇒  FIFA a renunțat la ideea că la Campionatul Mondial din Qatar din 2022 să participe 48 de echipe, astfel că vor rămâne 32 ca de obicei.
Mda, cum e mai nasol: va trebui să jucăm fotbal ca să ne calificăm.

 ⇒ Academica Clinceni a promovat matematic în Liga 1. Comuna Clinceni are doar 4957 de locuitori. Asta e ca și cum și-ar face echipă suporterii uneia dintre peluzele stadionului Ion Oblemenco din Craiova.

  • Rubrica “ FunBUZZ” e produsă de Mihai Radu - jurnalist la Caţavencii, scriitor și parte a echipei Starea Naţiei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1487028921428108
Filip Popa  •  26 Mai 2019, 09:15

Felicitari pentru articol. Este mereu o placere sa vad un pamflet bine facut.

zeusdinolimp
zeusdinolimp  •  26 Mai 2019, 02:32

Bun,bun:) Unul din putinele articole din GSP pe care il astept si il citesc cu placere.

fairplayromania
fairplayromania  •  25 Mai 2019, 21:18
Postat de dinamo_fan pe 25 Mai 2019, 20:43

a dat Alibec un super gol cu *** astia care traiti din facut mistouri pe net si de alergat dupa 20 de metri ati obosit.

***.... Gata, Alibec capitan la Natională.....aşa mai poate face si nea Becali un ban ca sa plateasca cantonamentul echipei la vară...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează