FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Gabi Iancu încă plăteşte! » Mijlocaşul e penalizat financiar şi acum la ordinul lui Gigi Becali

Gabi Iancu a împlinit marţi 20 de ani
Gabi Iancu a împlinit marţi 20 de ani

Articol de - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 01:17

La 7 luni distanţă de escapada de la "naţionala" de tineret, mijlocaşul încă e penalizat financiar, la ordinul lui Gigi Becali, la fiecare meci al Stelei.

Gabi Iancu continuă să privească aproape fiecare meci al Stelei de pe banca de rezerve sau chiar din afara lotului de 18, dar şi să piardă bani faţă de colegii săi. Motivul? Incidentul pe care l-a provocat în urmă cu mai bine de o jumătate de an în cantonamentul naţionalei de tineret, cînd a părăsit hotelul, după miezul nopţii, fără a anunţa staff-ul tehnic.

Reghecampf a anunţat, la Dolce Sport, în ce mod îl afectează încă, din punct de vedere financiar, acea ieşirea pe care a avut-o. "Iancu a plătit enorm pentru ce a făcut şi încă o mai face. Prima de 150.000 de euro, pentru grupele Ligii Campionilor, i-a fost tăiată. Mai mult, hotărîrea patronului nostru a fost ca Iancu să nu încaseze nici în continuare vreo primă de joc, pe care colegii săi le-au tot luat de atunci, indiferent că au fost pentru cupele europene sau campionat. El n-a primit nimic, nimic! Asta e situaţia, în momentul în care va începe să joace, să fie un jucător util, Gigi Becali i-a promis că îşi va primi banii ăia, ba chiar şi în plus, dar să demonstreze că s-a schimbat. Sper că a înţeles mesajul".

1 meci ca integralist a bifat Gabi Iancu la Steaua în ultimele 7 luni, în partida de pe Stamford Bridge, cu Chelsea, cînd rezultatul nu mai avea miză în clasamentul grupei

613168-semifinale.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
quaistefan
quaistefan  •  17 Aprilie 2014, 17:21
Postat de solomon_i pe 17 Aprilie 2014, 13:08

Cum adica ? Dar care-i treaba suporterilor ?Cum sa nu ne dam cu parerea, chiar daca se poate intampla sa si gresim. Ce suntem roboti...noi sa venim doar la meciuri si sa batem din palme...? Am asa o presimtire ca daca nu trebuiau platiti ace-i bani lui Cristea, nici pedeapsa lui Iancu numai era atat de drastica. Este o simpla parere, poate gresesc, dar cu asta n-am dat in cap la nimeni si poate fi deranjant doar daca am dreptate...

Da ! Treaba suporterului este sa mearga la stadion si sa bata din palme ! De bani se ocupa cine-i are de dat ! (atit la jucatori cit si la FISC !)

solomon_i
solomon_i  •  17 Aprilie 2014, 13:08
Postat de right_wing_resistance_romania pe 17 Aprilie 2014, 10:55

Lui Adrian Cristea am fost obligati sa-i dam banii. Pe langa asta, nu este treaba noastra, a suporterilor sa ne dam cu parerea despre politica clubului. Sa zica mersi ca nu se antreneaza cu juniorii. Cand ai un potential "copil problema" trebuie sa-l arzi unde il doare mai tare pana cand se indreapta. Din prima zi in care a venit la steaua, Becali a spus ca se va ocupa de educatia lui, si se pare ca o face bine din punctul meu de vedere. Ce-i spune Becali? Vrei banii? Arata-mi cat esti de bun. Ce-i rau in asta? Vrei sa-i mangaiem ca dinamovistii si sa doarma in teren ca oricum isi primesc banii?

Cum adica ? Dar care-i treaba suporterilor ?Cum sa nu ne dam cu parerea, chiar daca se poate intampla sa si gresim. Ce suntem roboti...noi sa venim doar la meciuri si sa batem din palme...? Am asa o presimtire ca daca nu trebuiau platiti ace-i bani lui Cristea, nici pedeapsa lui Iancu numai era atat de drastica. Este o simpla parere, poate gresesc, dar cu asta n-am dat in cap la nimeni si poate fi deranjant doar daca am dreptate...

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  17 Aprilie 2014, 11:23
Postat de xhrz pe 17 Aprilie 2014, 11:06

Perfect de acord cu tine, mai ales că noi nu ştim foarte multe detalii. Având în vedere reacţia lui Reghecampf la ifosele lui Mihai Costea, nu m-ar surprinde să aflu că Iancu nu a fost la prima abatere şi a mai fost iertat în trecut. În plus, cum ar fi privită conducerea Stelei de către jucători dacă un puşti de 18 ani ar face orice şi nimeni nu l-ar penaliza? O altă observaţie: jucătorii Stelei apar din ce în ce mai rar în tabloide. Singurele excepţii sunt Adrian Cristea, Mihai Costea şi Mihai Răduţ. Ultimul a început să intre pe teren după ce scandalurile s-au mai potolit.

Corect. Nu poti sa slefuiesti un jucator cu talent enorm platindu-i primele cand el greseste. Repet..nu i s-a taiat din salariu..i s-au suspendat primele. Steaua trebuie sa aibe o disciplina de fier la tot lotul, nu numai indreptata catre jucatorii tineri. In ultimii doi ani n-am auzit vreun suporter nemultumit de faptul ca stelistii mai apar in tabloide doar atunci cand ies in grup si isi fac de cap cu permisiunea clubului. Politica din ultimii 4 ani a clubului sa aduca jucatori cuminti, familisti, cu relatii stabile, a fost una de succes si se vede asta in teren si in vestiar. Iancu trebuie sa invete de la un Tatarusanu, Gardos, Lato..etc.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează